adscode
adscode

Geleceğin Yıldızları yeni kampçılarını bekliyor

27 yıldır Türkiye’de kamp kültürünün gelişmesine katkı sağlayan Geleceğin Yıldızları, bugün 27 farklı kamp programıyla çocukların ve gençlerin gelişimlerine katkı sağlıyor.

Geleceğin Yıldızları yeni kampçılarını bekliyor
Etkinlikler
27 yıldır Türkiye’de kamp kültürünün gelişmesine katkı sağlayan Geleceğin Yıldızları, bugün 27 farklı kamp programıyla çocukların ve gençlerin gelişimlerine katkı sağlıyor. Beraberliği ve takım çalışmasını temel alan Geleceğin Yıldızları, sanattan spora geniş kamp programları sunuyor.

Kurulduğu günden bu yana Türkiye’de kampçılık kültürünün gelişimini destekleyen Geleceğin Yıldızları; çocuk ve gençlere, hayat boyu unutamayacakları anılar yaşatan birbirinden farklı kamp deneyimleri sunuyor. Bugüne kadar 67 ülkeden farklı kültür ve yaştaki çocuk ve gençleri buluşturan Geleceğin Yıldızları, hem değişik ülke ve şehirlerden hayat boyu sürecek arkadaşlıklara ortam hazırlıyor hem de çocukların ve gençlerin kişisel ilgi alanlarını keşfetmelerini sağlıyor. Liderlik, uzlaşma, iletişim kurabilme, empati yapma ve öz saygı gibi değerlerin gelişmesine yardımcı olan kamplarında Geleceğin Yıldızları, katılımcıların hem kişisel yaşamlarına hem eğitim hayatlarına olumlu etki ediyor. Geleceğin Yıldızları’nın sanattan spora, kişisel gelişimden yabancı dile kadar her zevke ve ihtiyaca cevap verdiği kamp programları 5-17 yaş aralığındaki çocuklara ve gençlere hitap ediyor.

Yaz tatilleri unutulmaz deneyimlere dönüşüyor

Geleceğin Yıldızları kamp programları sayesinde 5-17 yaş aralığındaki çocuk ve gençler, yaz tatillerini ilgi duydukları alanlar doğrultusunda değerlendirirken yeni arkadaşlıklar kurarak eğlenmenin ve zamanlarını faydalı aktivitelerle geçirmenin tadına varacakları bir deneyim yaşıyor. Zengin kamp programları içinde; İngilizce dil kampları, fiziksel gelişim, basketbol, futbol, voleybol, sörf, yelken gibi spor kampları, film kampı gibi sanat kampları, babalar ve oğullara özel aile kampları, İsviçre, İngiltere ve Amerika’da uluslararası kamp alternatifleri bulunuyor.

27 yıl, 27 farklı kamp programı

Geleceğin Yıldızları 27. yaşında 27 farklı kamp programıyla çocuklar ve gençler için her yaşa uygun alternatifler sunuyor. Geleceğin Yıldızları yaz programlarına katılan çocuklar ve gençler Summer City Camp’ta TED İstanbul Koleji'nin Beykoz'daki yeşillikler içindeki harika kampüsünde yaz okulu yaparken, Uludağ ve Kuşadası İngilizce Kamplarında yabancı dil becerilerini geliştirebiliyor. Uludağ basketbol, futbol ve voleybol kamplarında fiziksel becerilerini ve hobilerini geliştirip, Alaçatı Sörf ya da Datça Yelken Kampı’nda güven içinde rüzgâr, güneş, deniz ve eğlencenin tadını çıkarabiliyor.

Geleceğin Yıldızları’nın geniş kamp programları sayesinde şimdiye kadar kamplara katılan hemen her çocuk ve gencin yaşamlarında olumlu etkiler yaratmayı başardıklarını dile getiren Geleceğin Yıldızları Genel Müdürü Osman Gözet, “Geleceğin Yıldızları’nın kuruluşundan bugüne kadar taşıdığımız en önemli değer hiç kuşkusuz paylaşımdır. Kamplara gelen çocukların ve gençlerin de dâhil oldukları kamp gruplarında paylaşımın ne kadar değerli olduğunu vurguluyoruz. Çocuklar burada kendi yaşıtlarıyla kaliteli tatil yaparken yetenekleri ve zevkleri doğrultusunda seçtikleri kamp programlarından farklı kazanımlarla ayrılıyorlar. Geleceğin Yıldızları, 27 yıllık kampçılık tecrübesini her geçen gün genişleyen kamp programları ile yeni kuşaklara aktarmaya devam ettirmenin gururunu yaşıyor. ” diyor.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)