adscode
adscode

Girişimci liselilere burs fırsatı

Okan Üniversitesi Sosyal Girişimcilik Merkezi'nin üçüncü kez düzenlediği "Liseli Gençler Sosyal Girişimcilik Proje Yarışması 2016"ya başvurular başladı. Okan Üniversitesi, farklı girişimcilik projeleriyle…

Girişimci liselilere burs fırsatı
Üniversite
Değişim odaklı bir sosyal girişimcilik fikri üreterek, bu fikri iş planı çerçevesinde hazırlayan yarışmacıların rekabet ettiği Okan Üniversitesi "Liseli Gençler Sosyal Girişimcilik Proje Yarışması 2016"ya başvurular başladı. Üniversitenin Sosyal Girişimcilik Merkezi tarafından düzenlenen yarışmaya son başvuru tarihi 20 Nisan 2016 olarak belirlendi. Sonuçları 2 Mayıs 2016'da açıklanacak yarışmanın ödül töreni 15 Mayıs 2016'da gerçekleştirilecek.

Ünlü isimler jüride
Nasuh Mahruki ve İbrahim Betil'in de aralarında bulunduğu jüri üyeleri tarafından değerlendirilecek projeler arasından dereceye girenler Okan Üniversitesi tarafından verilecek bursla ödüllendirilecek. Birinci olan lise öğrencisi yüzde yüz, ikinci olan yüzde 50, üçüncü olan lise öğrenci ise yüzde 25 bursun sahibi olacak. Şu an Okan Üniversitesi'nde, önceki iki yarışmada dereceye giren altı öğrenci burslu olarak eğitim görmeye devam ediyor.

Yarışmaya başvurular www.okanedu.tr/okansgmyarima adresinden yapılıyor.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)