adscode
adscode

Görevden alınan İl Milli Eğitim Müdürü: 'Zulme maruz kaldım'

Görevden alınan Malatya İl Milli Eğitim Müdürü Battal Kanbay: "Bir buçuk sene kendi şehrimde zulme maruz kaldım. Üzgünüm hem de çok üzgün."

Görevden alınan İl Milli Eğitim Müdürü: 'Zulme maruz kaldım'
MEB
Güncelleme : 14-Apr-22 11:27

Yaklaşık 1 buçuk yıldır Malatya İl Milli Eğitim Müdürü olan Battal Kanbay'ın yerine İstanbul Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hatice Özdemir atandı. Kanbay ise Milli Eğitim Bakanlığı Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü Daire Başkanlığı görevine getirildi.

Kanbay'ın Twitter'daki paylaşımları ise soru işaretlerine neden oldu.

Twitter'da "Benim heveslerim kursağımda kalmakla ünlüdür. Bir buçuk sene kendi şehrimde zulme maruz kaldım. Üzgünüm hem de çok üzgün" ifadelerini kullanan  Kanbay, ayrıca Uğur Işılak'ın "Sessiz sedasız içimi / Döküp giderim…" şarkısını paylaştı.

Son olarak Kanbay, bir teşekkür mesajı yayınlayarak görevine veda ettiğini duyurdu. Kanbay'ın paylaşımları şöyle:

Resim

Kimdir?

Malatyalı olup 1980 yılında Malatya'nın Pütürge ilçesinde doğdu. Müdür Kanbay ilkokulu Tepehan Şükan Köyü’nde, ortaokulu Pütürge Yibo’da tamamladı. Lise eğitimini ise  Malatya Fatih Lisesi’nde okumuştur. Battal Kanbay, Üniversiteyi Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesinde tamamlamıştır. Evli ve 2 kızı olan Kanbay çok iyi derecede İngilizce ve Farsça bilmektedir. 


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)