adscode
adscode

Hacker’ların hedefinde benzin istasyonları var

​Gün geçmiyor ki Hacker’ların yaptıkları ile ilgili yeni bir bilgi gelmesin. Her şey dijitalleştikçe kendilerine Hacker diyen bilgisayar korsanları başımıza türlü türlü iş açmaya devam ediyor.

Hacker’ların hedefinde benzin istasyonları var
Bilim Teknoloji

Hacker olmak bilgisayar kullanan her ergenin olmak istediği bir “şey”dir. Bu “şey” kişilere farklı bir kimlik ve farklı bir kullanıcı ismiyle internet ortamında kabadayılık yapmaları ayrıcalığı sağlamanın yanında bir sosyal statü sahibi de olmaktadırlar. Bu durum kendileri Hack edilene kadar sürer ve zaman içinde de sistem yerini bilgi paylaşımına bırakır. Bu kadar çok deneyimi nereden mi biliyorum?

Hacker’lar ile ilgili her gün sizlere yeni yeni bilgiler veriyoruz. Araçların Hack edilmesi en önemli gelişmelerden birisi oldu. Zira bu durum ciddi bir güvenlik sorunu olabilir ve kötü niyetli “bilgi sahibi” Hacker’lar sizive ailenizi bu noktada ölüme bile sürükleyebilir.

Gelen bilgilere göre Amerika’da faaliyet gösteren “DIESEL” ve “WE_ARE_LEGION” isimli gruplar benzin istasyonlarını Hack ettiklerini duyurdular. Bu Hack’in dijital gaz sayaçları ile ilgili olduğu ise yetkililer tarafından duyuruldu. Terör saldırıları konusunda oldukça hassas olan Amerikalılar’da bu durumun büyük bir endişe yarattığını ve gaz istasyonlarının bu yolla patlatılıp patlatılmayacağının sorgulanmaya başlandığını belirtelim.

Hack saldırılarına en çok uğrayan kişilerin; en büyük Hacker’ları yetiştirenler olması oldukça değişik bir ironi değil mi?

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)