adscode
adscode

Hangi Lider Nerede Oy Kullanacak?

Türkiye, 7 Haziran milletvekili genel seçimlerine hazırlanırken hangi liderin nerede oy kullancağı belli oldu. İşte liderlerin seçimde nerede oy kullacağı yerler...

Hangi Lider Nerede Oy Kullanacak?
Gündem

Siyasi parti liderleri artık son mitinglerini yapıyor. Kampanyalarının son 4 gününe giren liderler 7 Haziran günü oylarını kullandıktan sonra seçim sonuçlarını beklemeye başlayacak.

BAŞBAKAN DAVUTOĞLU ANKARA'DA KULLANACAK

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, 7 Haziran günü baba ocağı Konya’da olacak. Gün boyu memleketinde olacak olan Başbakan Davutoğlu akşam saatlerinde Ankara’ya geçecek. Davutoğlu seçim sonuçlarını AK Parti Genel Merkezi’nde takip edecek. 

CHP LİDERİ ANKARA'DA

İzmir’den milletvekili adayı olan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun oyunu Ankara’da kullanacağı belirtiliyor. Ancak kesinleşmemekle birlikte bir ihtimal İzmir’de de oyunu kullanıp Ankara’ya geçebileceği ifade ediliyor. Kemal Kılıçdaroğlu seçim sonuçlarını Ankara’da Genel Merkez’den izleyecek.

BAHÇELİ, ANKARA'DA SANDIK BAŞINA GİDECEK

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli 7 Haziran seçimlerinde Ankara’da oy kullanacak. Bahçeli, oyunu kullandıktan sonra Ankara Balgat’taki MHP Genel Merkezi’ne geçecek ve seçim sonuçlarını buradan izleyecek. 

DEMİRTAŞ İSTANBUL’DA OLACAK

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş oyunu İstanbul’da kullanacak. İstanbul 1. Bölge birinci sıra adayı olan Demirtaş oyunu kullandıktan sonra Kadıköy’de seçim sonuçlarını takip edecek.

 


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)