adscode
adscode

"Hedefimiz özel eğitimde kullanılan tüm materyalleri kendimizin üretmesi"

Millî Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürü Celil Güngör, "Hedefimiz, okulların kapasitelerinin artırılıp engelli öğrencilerin eğitiminde kullanılan tüm materyalleri kendimizin…

"Hedefimiz özel eğitimde kullanılan tüm materyalleri kendimizin üretmesi"
Eğitim
Konya Selçuklu Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi'nde düzenlenen "Özel Eğitim Materyal ve Etkinlik Yarışması" kapsamında, öğrencilerin katkılarıyla ahşap malzemelerden yapılan ürünler tanıtıldı.
Özel eğitimin kalitesini artırmak amacıyla düzenlenen sergiye katılan MEB Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürü Celil Güngör, okul bahçesinde otistik ve down sendromlu çocuklardan oluşan mehter takımının gösterisini izledi. Ardından okuldaki sergiyi gezen Güngör, burada yetkililerden bilgi aldı. Güngör, törende, öğrenciler için geliştirilen materyallerin en iyi yapıldığı okullardan birinin Konya Selçuklu Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi olduğunu söyledi.
 
Okulun kapasitesinin daha da güçlendirilmesi gerektiğini belirten Güngör, "Buradaki öğrenci ve öğretmenlerimiz, kullanılan materyalleri kendi imkanlarıyla geliştirerek, diğer okullarda kullanılmasını sağlıyor. Hedefimiz, diğer okulların da kapasitelerinin artırılıp, engelli öğrencilerin eğitiminde kullanılan tüm materyalleri kendimiz üretmek." diye konuştu. Konya'da yapılan çalışmaların başarılı şekilde ilerlediğini ifade eden Güngör, şunları kaydetti: "Bu okulumuz, bizim öğrenim materyallerimizi de yapan iyi okullarımızdan birisi. Mayıs ayında yapılacak 'Fikirler Yarışsın Engeller Aşılsın' yarışmasının bir ayağı olması bakımından bu sergi açılışını ziyaret etmek istedik. Gerçekten güzel çalışmalar yapılmış. Öğretmenlere, öğrencilere ve onların ailelerine teşekkür ediyorum."

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)