adscode
adscode

Herkes selfie çekerken sen SelVi çek!

Kariyer.net'in yeni ürünü SelVi ile iş arayanlara yeni nesil bir deneyim sunuyor. Mobil telefonlarından video çekip; özgeçmişlerine ekleyen adaylar; rakiplerinden bir adım öne geçiyor.

Herkes selfie çekerken sen SelVi çek!
Sosyal Medya
Türkiye'nin lider insan kaynakları platformu Kariyer.net, yeni ürünü SelVi ile adayların özgeçmişin haricinde kendini daha etkili ve çok daha kolay ifade edebileceği bir imkan sunuyor. İş arayan kullanıcılar selvi ile Kariyer.net mobil uygulamasının içerisinde videolu özgeçmişlerini çekerek işverene kendilerini daha yakın hissettirebilecekler. Ayrıca şirketlere işi ne kadar çok istediğini, analitik mi yoksa kreatif mi olduğunu ve özgeçmiş ekranı haricinde işe karşı heyecanını SelVi aracılığı ile anlatacak.

Kariyer.net Genel Müdürü Yusuf Azoz, "Daha önce videolu mülakat niteliğinde benzer çalışmalar yapılsa da; bizim yarattığımız mobil aplikasyon adı altında, bizim belirlediğimiz tek tip soruya adayların kendini istediği gibi tanıtmasını bekliyoruz. Tıpkı özgeçmiş gibi, kendini istediği gibi ifade edecek. Özgeçmiş ekranında da bizim belirlediğimiz ekranlar var. Örneğin; kişisel bilgiler, eğitim durumu, iş deneyimi gibi ama bu alanları dolduran adaylar burada da soruyu biz belirleyeceğiz, içini adaylar videolarıyla dolduracaklar" açıklamasını yaptı.

Uygulama içinde Selvi'de "Bir sonraki işverenine kendini nasıl anlatırsın?" sorusunu yanıtlayacak olan iş arayanlar; istedikleri zamanda, istedikleri yerde çekim yapabilecekler.

Video çekmek çok kolay
Kariyer.net'in mobil ürünü SelVi'yi kullanmak isteyen iş arayan kullanıcılar; aday mobil menü kırılımında 'selVi' temasına geliyor. Ardından, kendisine yöneltilen soruya uygun cevabı veriyor. Video süresi, 1 dakikayı geçmeyecek şekilde bir çekim yapıyor. Ardından önizleme'ye gelerek, kendisini izliyor ve ardından kaydediyor. Bu aşamadan sonra adayın SelVi'si, mobilde, özgeçmişim gibi selvi kırılımı içinde yerini alıyor.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)