adscode
adscode

İİBF Muhasebe Öğretmenleri Fırsat Eşitliği İstiyor

İİBF Muhasebe Öğretmenler Birliği, kendilerine haksızlık yapıldığı düşüncesiyle, adil yarış istiyor. İşte bize ulaşan çağrıları:

İİBF Muhasebe Öğretmenleri Fırsat Eşitliği İstiyor
Eğitim
"İlahiyat Fakültesi ile durumları %100 aynı olan, İİBF mezunu formasyon almış Muhasebe-Finans Öğretmenlerine  yapılan haksızlık ne zaman son bulacak?
Branşlarının sadece bir üniversitenin kapatılmış bir fakültesinin tekeline bırakılmasının liyakatsiz alımlara yol açtığını belirten İİBF mezunu formasyon almış öğretmenler, bu durumun KPSS Sınavının branşlarında geçerlilik ve güvenilirliği düşürmekte olduğunu da dile getiriyor.
Bu problemlerin ancak branş bazında kendilerinin de sıralamaya dahil edilerek çözüleceğini belirten İİBF mezunu öğretmenler 250 kişi arasından seçilecek öğretmen ile 20.000 kişi arasından seçilen öğretmenin mutlaka olumlu bir farkının olacağını düşünüyor.
İhtisas ve pedagojik formasyon eğitimlerini başarı ile tamamlayan İİBF mezunu Muhasebe öğretmenleri 4 yılı aşkın süredir 2.öncelik ile mücadele ettiklerini ve artık İlahiyat Fakültesi mezunları gibi önceliksiz, fırsat eşitliği ve adil yarış unsurlarının kendileri içinde uygulanmasını istiyor"

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)