adscode
adscode

İletişim Fakültesi Dekanları İstanbul Üniversitesi'nde toplanacak

İletişim Fakültesi Dekanları Toplantısı'nın 24.'sü, İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi'nin ev sahipliğinde bugün saat 08.30-18.30 arasında gerçekleştiriliyor.

İletişim Fakültesi Dekanları İstanbul Üniversitesi'nde toplanacak
Üniversite

İletişim fakültelerinin iş birliğini arttırmak amacıyla  her yıl bir üniversitenin ev sahipliğinde düzenlenen İletişim Fakülteleri Dekanları Toplantısı'nın 24.'sü bu yıl İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi'nin ev sahipliğinde gerçekleşiyor.

Toplantı, geçen yıllarda düzenlenen toplantılarda alınan kararların uygulanabilirliğinin belirlenmesi, yeni görüş ve önerilerin değerlendirilmesi, karşılıklı fikir alış verişlerinde bulunulabilmesi ve iletişim fakültelerinin gelecekleri ile ilgili etkin ve verimli bir stratejik planın saptanması açısından önem taşıyor.

Toplantıya ev sahipliği yapmaktan dolayı heyecanlı olduğunu ifade eden İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nilüfer Sezer, "Toplantı, yeni görüş ve önerilerin değerlendirilmesi, karşılıkla fikir alışverişinde bulunulması ve iletişim fakültelerinin geleceği açısından çok önemli. Hem sayıları 50'yi aşan İletişim Fakültesi Dekanları, hem ilgili sektörden temsilciler, hem de ilgili kurum ve kuruluşlarla birlikte konjektürel saptamalarda bulunmayı ve var olan sorunlara çözüm getirmeyi amaçlıyoruz. Bu nedenle, bu yıl böylesi önemli bir toplantıya ev sahipliği yapacağımızdan dolayı heyecanlıyız, mutluyuz. Dileriz bir sonraki toplantımıza dek sorunlarımızın büyük bir bölümünü çözümlemiş oluruz" şeklinde konuştu.

İLDEK Hakkında

İletişim fakülteleri arasındaki iş birliğinin güçlendirilmesi amacıyla 2000 yılından itibaren İletişim Fakültesi Dekanları, her yıl bir üniversitenin ev sahipliğinde bir araya geliyor. İletişim fakülteleri arasındaki bu iş birliğinin organize bir şekilde yürütülmesi için 2006 yılında İletişim Fakülteleri Dekanları Yürütme Kurulu (İLDEK) oluşturuldu. Bu tarihten beri toplantılar İLDEK ve ev sahibi iletişim fakültesi dekanlığının iş birliği ile sürdürülüyor.

İLDEK Yönetim Kurulu Üyeleri:

Prof. Dr. Ruken Öztürk (Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi | Başkan | 2015 Ev Sahibi Üniversite)

Prof. Dr. Hatice Çubukçu (Çukurova Üniversitesi İletişim Fakültesi | Başkan Yrd.)

Prof. Dr. Asaf Varol (Fırat Üniversitesi Teknoloji Fakültesi | Yürütme Kurulu Sekreteryası | Daimi Üye)

Prof. Dr. Nilüfer Sezer (İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi | 2016 Ev Sahibi Üniversite)

Prof. Dr. Aysel Aziz (İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi İletişim Fakültesi)

Prof. Dr. Selma Karatepe (İnönü Üniversitesi İletişim Fakültesi)

Doç. Dr. Ümit İnatçı (Doğu Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi-KKTC)

 

YER: İstanbul Üniversitesi Rektörlüğü Mavi Salon / Beyazıt

TARİH: 5 Mayıs 2016

SAAT: 08.30-18.30

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)