adscode
adscode

İLMEK İLMEK KARDEŞLİK ÖRÜYORLAR

7 bölgemizden 7 köy okulu öğrencileri için atkı, bere ve eldiven ören Atışalanı Anadolu Lisesi öğrenci ve öğretmenleri, bu soğuk kış gününde en sıcak projeye imza attılar. Şimdi sırada Suriyeli çocuklar…

İLMEK İLMEK KARDEŞLİK ÖRÜYORLAR
Eğitim
Esenler Atışalanı Anadolu Lisesi'ndeki "Görsel Sanatlar" ders ödevi, öğretmen Bese Aslan'ın öncülüğünde "Hem okuyorum, hem dokuyorum" sloganıyla öğrencisinden öğretmenine, personelinden velisine kadar tüm okulun katıldığı büyük bir sosyal sorumluluk projesine dönüştü. Okulda herkes ellerinde şişler, ilmek ilmek Türkiye'nin kardeşliğini örüyorlar.

Velilerin evlerinde, öğrenci ve öğretmenlerin de teneffüslerde ördükleri atkı, bere ve eldivenler, Türkiye'nin 7 bölgesinden seçilen 7 köy okulundaki ihtiyaç sahibi öğrencilere gönderilecek. Esenler Belediyesi'nin de destek verdiği bu sosyal sorumluluk projesinde yeni hedef; Suriyeli çocukların yüreğine de kardeşlik ilmeği atmak. Savaşın çocukları için de atkı, bere ve eldiven örüp gönderecek gönüllü öğrenci, öğretmen ve veliler, onların da hem bedenlerini, hem de yüreklerini ısıtmak istiyorlar.  

Örülen atkı, bere ve eldivenler, yarın saat 12.00'da Esenler Kaymakamı Hulusi Şahin, Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu ve Esenler İlçe Milli Eğitim Müdürü Bayram Ercan'ın da katılacağı  programla önceden tespit edilen köy okullarına gönderilecek. Bu anlamlı programda, basın kuruluşunuzdan bir arkadaşımızı da aramızda görmekten mutluluk duyarız. İlginizi ümit eder, çalışmalarınızda başarılar dileriz.

 

 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)