adscode
adscode

İNGİLİZCE BİLEN BAKICI ARAYANLAR İÇİN EĞİTİMLİ FİLİPİNLİ BAKICILAR

Son yıllarda çocukları için yabancı bakıcı arayan ailelerin 1 numaralı tercihinin Filipinli bakıcı adayları olduğu dikkat çekmektedir.

İNGİLİZCE BİLEN BAKICI ARAYANLAR İÇİN EĞİTİMLİ FİLİPİNLİ BAKICILAR
Türkiye'den Haberler

Bebek bakıcısı veya çocuk bakıcısı arayan Türk ailelerin tercihinin bu yönde olmasının başlıca sebebi çocuklarının küçük yaşlardan başlayarak İngilizce öğrenmesine önem vermeleridir. Filipinli bakıcılar ayrıca çalışkan, eğitimli, yanında çalıştıkları ailelere çabuklukla uyum sağlayan, güvenilir, nazik, deneyimli ve güler yüzlü çalışanlar oldukları için de çok talep edilmektedirler.

İyi Bir Filipinli Bakıcı Nasıl Bulunur?

Filipinli dadılar dünyanın birçok ülkesinde olduğu gibi ülkemizde de çok tercih ediliyorlar. İstanbul, İzmir, Bursa, Ankara, Antalya veya başka bir şehirde yaşıyor ve iyi bir Filipinli bakıcı bulmak istiyorum diyorsanız 20 yıldan fazla zamandır insan kaynakları sektöründe hizmet vermekte olan ve ailelere Filipinli’ler başta olmak üzere tercih ettikleri yabancı bakıcıları temin eden Damla Danışmanlık firması olarak size yardımcı olabiliriz.

Yasal işlemleri tamamlanmış, eğitimli bir yabancı bakıcı bulmanın zor olduğunu düşünmeyin, bizi ararsanız sizi aradığınız özellikleri taşıyan tecrübeli ve referanslı profesyonel dadı ve bakıcılarla buluşturabiliriz.

Filipinli dadı bulmanın 2 yolu vardır:

*Ülkemizde bulunan eleman adayları arasından birini seçmek

*Filipinler’de veya başka bir yerde yaşayan ve ülkemizde çalışmak isteyen Filipinli dadılar ile bağlantı kurmak

Değerli müşterilerimizin isteğine bağlı olarak bakıcıyı yurt dışından getiriyor veya sizi eleman portföyümüzde bulunan ve çocuk bakıcısı, ev işleri yardımcısı, bebek bakıcısı, oyun ablası veya dadı olarak çalışmaya hazır olan Filipinlilerden biriyle tanıştırıyoruz.

Filipinli personeli ülkemizde yaşayanlar arasından temin etmek veya yurtdışından getirtmek arasındaki farkları şöyle sıralayabiliriz:

*Bakıcı ücretleri ülkemize gelmiş olan yabancılar için 1.000 $’dan başlamaktadır. Bakıcının aylığı görev tanımına, eğitim ve tecrübesine bağlı olarak daha yüksek olabilir.

Filipinler’den veya başka ülkelerden getirtilecek bakıcı fiyatları ise 700 –750 $ arasında değişmektedir. Her iki durumda da bakıcıya ayrıca haftada 50 TL izin parası verilir. Firmamıza da yabancı bakıcı temini hizmeti için bir hizmet bedeli ödemeniz gerekmektedir. *Türkiye’de yaşayan Filipinli bakıcı adayları genellikle Türk ailelerden, dışarıdan getirtilecek bakıcılar ise yabancı ailelerden referanslıdırlar.

*Ülkemizde bulunan yabancı bakıcılar genellikle 35 yaşın üstündedirler. Diğer ülkelerden gelecek olanların yaşı ise 23 ve üstüdür.

Filipinli personel ihtiyacınızın yasal prosedür ayağını da halletmekteyiz. Work permit, residence permit ve red ribbon işlemleri tarafımızdan yasalara uygun ve eksiksiz bir şekilde gerçekleştirilmektedir.

Filipinli Bakıcı İle Çalışmak İsteyen Ailelere Ne Gibi Hizmetler Sunuyoruz?

*İstenen kriterlere uygun bakıcı veya yardımcı adayı için minimum 3 adet özgeçmiş sunulması, aile ve personel adayı arasında yapılacak ön görüşme için internet üzerinden sesli ve görüntülü konferans yapılmasının ayarlanması

*Filipinler’deki çözüm ortağımızla (Gereken bütün belgelere sahip, yasal zeminde çalışan bir istihdam bürosu ile çalışmaktayız) iletişim kurulmasının sağlanması

*Filipinler’deki Türk Konsolosluğu’na bakıcı adayının çalışma izni için başvurulması

*Çalışma izni için Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’na gereken başvurunun yapılması, Bakanlığa teslim edilmesi gereken evrakların sunulması

*Yabancı eleman adayının genel sağlık durumunun Filipinler ve Türkiye’deki hastaneler tarafından raporlanması

*Eleman adayı için Filipinler’deki ilgili kurumlardan sabıka kaydı alınması

*Filipinler Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’ndan eleman adayının yurtdışı giriş ve çıkış işlemlerinin gerçekleştirilmesi

*2 hafta süreli Türkiye’ye uyum (Oryantasyon) eğitiminin organize edilmesi (Bu eğitim Filipinler Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı denetiminde hazırlanır.)

*Bakıcı veya yardımcının ülkemize gelişinin organize edilmesi

Filipinli bakıcılar hakkında ayrıntılı bilgiler almak istiyorsanız veya konuyla ilgili sorularınız için bizi arayabilirsiniz.

Damla İnsan Kaynakları Eğitim Danışmanlık Ltd. Şti. 0212-2915356 0532-2447439
Cumhuriyet Mah. Halaskargazi Cad. No:109 kat:5 Şişli
www.damladanismanlik.com
www.filipinonanny.agency/tr/
www.dadiniz.com/
www.oyunablasi.com/
www.instagram.com/filipinli_bakici/
Damla İnsan Kaynakları Ltd. Şti. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Türkiye İş Kurumu, 19.04.2015 tarihli 100 sayılı izin belgesiyle özel istihdam bürosu olarak faaliyet göstermektedir.


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)