adscode
adscode

İnternetten veya Cepten Tramer Kaydı Sorgulama - Plakadan Hasar Kaydı Öğrenme İşlemleri

Tramer sorgulama yapmak için interneti kullanabilir yada sms ile plakadan aracın hasar geçmişini öğrenebilirsiniz. Sorgulama işleminde araçın daha önce karıştığı kazalar ve hasarları hakkında detaylı…

İnternetten veya Cepten Tramer Kaydı Sorgulama - Plakadan Hasar Kaydı Öğrenme İşlemleri
Türkiye'den Haberler
Tramer Sorgulama İşlemleri Nelerdir?

Trafikte faaliyet içerisinde bulunan birçok araç çeşitli sebepler yüzünden kaza yapmaktadır. Bu kazalar, trafik polisleri tarafından tramer kayıt tutanakları tutarak kazaların sistemde kayıt altına alınmasını sağlarlar. Yapılan bu kayıt altına alma işlemi ile Tramer sorgu yaptırabilirsiniz. Tramer sorgu yaptırdığınız zaman araçların kaza halleri, ne kadar hasar aldıkları, trafik poliçesinin olup olmadığı, trafik kaskosunun olup olmadığı ortaya çıkar.

Tramer kayıtları ne işe yarar?
  • Tramer kayıtları ile araçların hasar durumlarını öğrenebilirsiniz.
  • Özellikle ikinci el araba satın alacak kişiler tramer sorgulama yaptırarak alacakları aracın hasarlı olup olmadığını rahatlıkla öğrenebilirler.
  • Tramer kayıtları sayesinde aracın trafik kaskosunun ya da trafik poliçesinin olup olmadığı da kolaylıkla öğrenilebilir.
  • Tramer kayıtlarında kaza yapan aracın hasarının ne kadar olduğu da öğrenilebilmektedir.
İsterseniz internet üzerinden hizmet veren sitelerden tramer sorgulama yaptırabilir ya da SMS servisini kullanarak tramer sorgusu yaptırabilirsiniz. Telefon ile tramer sorgulama yaptıracağınız zaman belli bir ücret ödemesi dahilinde Tramer sorgusuna cevap alabilirsiniz. İkinci el araba satın alacaklar için Tramer hasar sorgulama işlemleri, alacakları arabanın ne derecede hasara uğradığını öğrenmeleri açısından çok önemlidir.

KAYNAK : tramersorgu
 
 
 
 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)