adscode
adscode

IŞIK ÜNİVERSİTELİLER İŞ DÜNYASININ MERKEZİNDE

Işık Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nin 2018 girişli öğrencilerine iş dünyasının merkezi Maslak’ta eğitim verecek.

IŞIK ÜNİVERSİTELİLER İŞ DÜNYASININ MERKEZİNDE
Üniversite
Işık Üniversitesi, öğrencilerinin gelecekte birer üyesi olacağı iş dünyası ile etkileşimini artırmak, eğitimleri sırasında bölümleriyle ilgili network oluşturabilmelerini ve deneyim kazanmalarını sağlamak amacıyla önemli bir adım daha attı.

Işık Üniversitesi’nde, 2018 girişli İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) öğrencileri, üniversitenin Maslak’taki kampüsünde eğitim almaya başlayacak.

Ekonomi, İşletme ve Uluslararası İlişkiler bölümlerinin güçlü ve tecrübeli akademik kadrosuyla İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’ni bir ‘Business School’ olarak konumlayacak düzenlemeyle birlikte İİBF öğrencileri, İstanbul’da iş yaşamının kalbinin attığı Maslak’ta iş dünyası ile daha da yakın ve aktif etkileşimde olacak. Üniversitenin gerçekleştireceği müfredat düzenlemeleri ve yönlendirmelerle öğrenciler, staj olanak ve alternatiflerinden daha çok yararlanacak. Farklı sektörlerden ulusal ve uluslararası şirketlerle kurulacak işbirliği ağıyla öğrencilerin kariyer planlamalarına da katkı sunulacak. Bunun yanında Işık İİBF, öğrencilerin iş yaşamı ile ilgili araştırmalarında da yönlendirici olacak.

Öğrencilerin, eğitimlerinin ardından birer üyesi olacakları iş yaşamına ilişkin deneyimler hakkında bilgilenmeleri, girişimcilik vizyon ve yeteneklerini geliştirmeleri amacıyla düzenlenen çok sayıda ve farklı içeriklerde panel, seminer ve konferansların sayısı da yeni akademik yılda artarak devam edecek. İş dünyasının başarılı ve saygın isimlerinin konuşmacı olarak katılacağı bu etkinliklerde öğrenciler, iş yaşamına ilişkin merak ettikleri konuları, birincil kaynaktan dinleme şansına sahip olacaklar.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)