adscode
adscode

İŞKUR’dan üniversitelilere kariyer desteği

Kırıkkale Üniversitesi’nin Kırıkkale Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ile yaptığı işbirliği sonucunda gençlere yönelik rehberlik hizmeti vermek amacıyla irtibat birimi açıldı. Öğrenciler bu merkezde…

İŞKUR’dan üniversitelilere kariyer desteği
Eğitim
Üniversitenin eğitim fakültesine açılan irtibat noktasında iş ve meslek danışmanları tarafından öğrencilere kurum faaliyetleri, işgücü piyasası, iş arama becerileri, işverenle mülakat ve görüşme teknikleri, özgeçmiş hazırlama konularında bilgi verildi. Ayrıca Avrupa Birliği bünyesinde iş arama ve Europass CV oluşturma hakkında da veriler paylaşıldı.

Kırıkkale Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Nazım Ulu ise, çalışmayla ilgili şöyle dedi:
"İŞKUR’da görevli iş ve meslek danışmanları tarafından üniversiteli gençlere danışmanlık hizmeti sunuyoruz. Burada hem bireysel, hem de grup görüşmeleri yoluyla işgücü piyasası hakkında bilgilendirme yapılıyor. Gençlerin eğitim aldığı mesleğe dair çalışma şartları, iş imkanları, iş arama becerileri, özgeçmiş (CV) hazırlama gibi konularda kapsamlı bilgiler aktarıyoruz. Böylece toplumun her kesimine ulaşarak öğrencilerin bu imkanlardan faydalanmasını sağlıyoruz.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)