adscode
adscode

İslami Oteller

Dünyanın gelişmesi ve insanların çalışma stillerindeki gelişmelerle birlikte, çalışanlar tatil ihtiyaçlarını yıllık izinlerle giderebilmekte ve yılda bir defa ele geçen bu fırsatın, tüm çalışanlar için…

İslami Oteller
Türkiye'den Haberler

Dünyanın gelişmesi ve insanların çalışma stillerindeki gelişmelerle birlikte, çalışanlar tatil ihtiyaçlarını yıllık izinlerle giderebilmekte ve yılda bir defa ele geçen bu fırsatın, tüm çalışanlar için iyi değerlendirilmesi gerekmektedir. Bu tatilde hem tüm yılın yorgunluğunu ve stresini atmak, hem de o kadar özlenilen deniz ve plajların tadını çıkarmak istenir. Bu fırsatı sizlere sunan çokça otel hizmetleri var. Bu hizmetlerin çoğu sizlere güzel tatil imkânları sunuyor. Fakat İslami oteller hizmeti hariç, kalan oteller çok önemli bir noktayı atlıyorlar. Hem en önemlilerinden birini. Bu dünyada yaşıyorsak, öteki dünyada bize vaat edilmiş bir yaşam olduğu içindir. Bu vaat edilmiş yaşamın standardını da bu dünyada yaptıklarımız belirler. Her şey açık ve nettir.

Çocuklara Örnek
Bu dünyada, Allah’ın haram kıldıklarından uzak durmazsan, öte tarafta acılar ve ıstıraplar da peşini bırakmaz. Günahlarla dolu bu tatil köyleri ve oteller, alkolün ırmak olup aktığı, insanların sarhoşlukla ne yaptığını bilmediği, Yüce Allah’ın kelamlarından olabildiğine uzak yerlerdir ve hem kültürümüze zararlıdır, hem de Anadolu coğrafyamızda doğup büyüyen, bizlere bu kültürü aşılamış ebeveynlerimize hakarettir. Ayrıca çocuklarınızı bu şekilde ortamlarda bulundurmanız, geleceklerini de kötü etkileyecektir ve etraflarında gördükleri abla ve abilerini örnek alma riskleri doğacaktır. Biz Müslümanlara yakışan tatili yapmalı ve termal otel bünyesinde tatil yapıp, elimizden geldiğince haramdan, günahtan, namahremden uzak durmalıyız.

Namahremden Uzak
Gelelim bu otellerde sizlere sunulan fırsatlara. Alternatif tatil sunan bu dini otellerin diğer Avrupai tarzdaki otellerden ne gibi farkları var? Elbette ki öncelikle müşteri kitlesi çok daha bilinçli ve dinin bağlı kişilerden oluşuyor. Yani tedirginlikleriniz bir nebze de olsa azalıyor. Zaten bu tatili tercih ettiğinizde, sizinde hassasiyetle uymanız gereken otel kuralları var. Herkes bu kurallara uymalı ki, otelde insanlara vaad edilen tatil imkânı gerçekleşebilsin ve insanlar dinin emrettiklerinin dışına çıkmadan, eşi ve çocuklarıyla birlikte gönül rahatlığıyla, namahremden uzak bir şekilde tatil yapabilsin. Eğer sizinle birlikte gelen karınızın ya da kızlarınızın namahremine saygı gösterilmesini ve kıpti gözlerin etrafınıza bulaşmamasını istiyorsanız, bu oteller gerçekten tam sizlere göre.
Aile Havuzları

Antalya İslami Oteller bünyesinde, diğer otellerden farklı olarak, yalnızca kadınların girebildiği ayrı havuzlar ve kompleksler mevcut. Buralarda eşiniz ve kızlarınız güvenle suların keyfini çıkartabilir, siz de kendinize ayrılan erkekler havuzunda içiniz rahat bir şekilde şerbetinizi yudumlayabilirsiniz. Ayrıca mevcut olan aile plajları ve aile havuzları ile ailenizle birlikte eğlenebilir ve tüm yılın stresini atabilirsiniz. Restoranda ise dünya mutfaklarından leziz yemeklerle karnınızı doyurabilir, yemeklerde kullanılan malzemelerin dinin haram kıldığı yiyecek ve içeceklerden barındırmadığına emin olabilirsiniz. Yılda yalnızca bir defa elinize geçen bu tatil fırsatını değerlendirmekten çekinmeyin. http://www.islamioteldetatil.com/ dan görebileceğiniz oteller ile inançlarınızdan uzaklaşmadan, mahreminize leke gelmeden gönül rahatlığıyla tatil yapın. 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)