adscode
adscode

İstanbul Camcı Aynacı

İstanbul Camcı, İstanbul’da Cam firması, İstanbul Cam Tamiri, İstanbul cam değişimi gibi bir çok işlemler için bizlere anında ulaşım sağlayabilirsiniz.

İstanbul Camcı Aynacı
Türkiye'den Haberler
İstanbul Camcı, İstanbul’da Cam firması, İstanbul Cam Tamiri, İstanbul cam değişimi gibi bir çok işlemler için bizlere anında ulaşım sağlayabilirsiniz.
 
İstanbul camcı servisi olarak istanbul’un bir çok semtinden en kapsamlı cam ve ayna hizmeti vermekteyiz. Kırık cam, çatlak cam, eskimiş cam, bozulmuş cam gibi bir çok camlarınızın ölçülerini ücretsiz keşif yapılarak almakta ve en uygun fiyatlara değişimlerini sağlamaktayız.

Vitrin camı, lamine cam, buzlu cam, ısıcam, masa ve sehpa camları, konfor, telli, kapı camları gibi bir çok cam ürünlerini fabrikamızda bulundurarak gün içerisinde değişimler sağlanmaktadır. Özel camcı ve aynacı olan montaj ustalarımız ile garantili ve titiz bir şekilde cam değişimleri sağlanmaktadır.

İstanbul camcısı olarak 1200 metrekarelik çalışma alanımız ve cam makine parkurumuz ile özel sipariş ve proje işlerinizi en iyi şekilde hatasız teslim etmekteyiz. İstanbul’ da avm, cafe, ev, ofis, iş yeri, fabrika gibi yerlerde cam değişimlerimiz işin küçüklüğü ve büyüklüğüne bakılmaksızın hazırlanmakta ve teslim edilmektedir.

İstanbul Cam Tamiri

İstanbul Cam tamiri işlerinizi ev, ofis, dükkan, gibi alanlarda bulunan kapı, wc, salon, banyo, pencere, alüminyum gibi yerlerde bulunan çok çeşitli camlarınızın tamiri yapılmaktadır. Desenli cam, buzlu cam, zeytindalı, gül desenli, hasır, portakal, satina, kumlu, desensiz, mat, gibi  tüm modellerin isteklerinize göre ölçüleri alınıp  birebir tamiratı yapılmaktadır.

İstanbul Aynacı

İstanbul Aynacı olarak bir çok yerde ayna uygulamaları yapmaktayız. Dekoratif ayna, düz ayna, banyo aynası, spor salonu aynası, duvar aynası, duvar ayna kaplama, baklava dilimli ayna, gibi bir çok ayna modellerimiz ile sizlere en iyi ayna hizmeti vermekteyiz.

Flotal ayna, füme ayna, bronz ayna, gümüş ayna gibi bir çok ayna modellerimiz stoklarımızda her daim bulundurarak sizlere ayna satışı, imalatı, montajı yapmaktayız.
İstanbul Aynacı olarak, kolon aynası, düğün salonu aynası, tavan aynası, kabin aynaları, gibi bir çok alanların ölçüleri alıp bizlere bildirerek anında fiyat alabilir, teknik destek isteyebilirsiniz.
 
 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)