adscode
adscode

İstanbul Gedik Üniversitesi tanıtım günleri başladı

Aday öğrenciler bu yıl seçecekleri üniversite ve bölüm, program ile hayatlarına yeni bir başlangıç yapacaklar.

İstanbul Gedik Üniversitesi tanıtım günleri başladı
Üniversite

Bu süreçte en doğru tercihlerin yapılması için 5-13 Ağustos tarihlerinde gerçekleşecek Üniversite Tercih-Tanıtım günleri için İstanbul Gedik Üniversitesi bugün itibariyle kampüslerinin ve tüm yerleşkelerinin kapılarını aday öğrenci ve ailelerinin ziyaretine açtı.

Pendik Ana Kampüs merkez olmak üzere tüm yerleşkelerinde tercih-tanıtım günleri etkinlikleri planlandı.

Kartal, Aydınlı, Şeyhli ve Nişantaşı kampüslerinde öğrenciler, rehber hocalar ve akademisyenler aday öğrencilerin ve ailelerinin sorularını yanıtlayacak, tercihlerine yardımcı olacak.

2-14 Ağustos arasında aday öğrenciler için “Dekan Buluşmaları” düzenlenecek. Dekanlar her gün 14:30’da aday öğrenciler ile Kartal yerleşkesinde Konferans Salonunda, Pendik Kampüsünde Sağlık Bilimleri Fakültesi Toplantı Salonunda buluşacak.

Radyo Gedik 6-13 Ağustos tarihleri arasında her gün saat 18:00’de Tercih Rehberi Programı ile aday öğrencilere Hande Demirel Moderatörlüğünde rehber hocalarla seslenecek.

Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da “Online görüşmeler" yapılacak. 27 Temmuz itibariyle, Whatsapp iletişim hattı, Discord ve Zoom üzerinden online önlisans, lisans programları ve tercihler hakkında tüm sorularınıza yanıt bulabilirsiniz.

Online görüşmeler sabah 09:00 ile 19:00 arasında gerçekleştirilecek.


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)