adscode
adscode

​İSTANBUL ŞEHİR ÜNİVERSİTESİ’NİN DÜZENLEDİĞİ RESİMLİ HİKAYE KİTABI YARIŞMASI SONUÇLANDI

İstanbul Şehir Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Programı tarafından, lise çağındaki gençler arasında hikaye yazımını özendirmek amacıyla düzenlenen, 3-6 yaş aralığındaki çocuklara yönelik…

​İSTANBUL ŞEHİR ÜNİVERSİTESİ’NİN DÜZENLEDİĞİ RESİMLİ HİKAYE KİTABI YARIŞMASI SONUÇLANDI
Üniversite
Yarışmada Kartal İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Eda Gündüz "Küçük Yağmur Damlası" isimli kitabı ile birinci oldu.

İstanbul Şehir Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Programı tarafından lise çağındaki gençler arasında hikaye yazımını özendirmek amacıyla düzenlenen, 3-6 yaş aralığındaki çocuklara yönelik Resimli Hikaye Kitabı Yarışması sonuçlandı. 

Meslek Liselerinin “Çocuk Gelişimi” bölümlerinde okuyan öğrencilerinin katılımıyla gerçekleştirilen yarışmada; Kartal İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Eda Gündüz "Küçük Yağmur Damlası" isimli kitabı ile birincilik ödülünün sahibi oldu. Kartal İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Emine Nur Güneyler "Gizemli Ses" isimli kitabı ile ikinci olurken, Kartal Sabiha Gökçen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Havva Nur Çelebi ise "Betty Tek Boynuzlu At Olmak İstiyor" isimli kitabı ile üçüncü seçildi.  

Birinciye dizüstü bilgisayar, ikinciye tablet ve üçüncüye kompakt fotoğraf makinesi hediye edilen yarışmanın ödül töreni, Kartal İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde düzenlendi. Jürisinde çocuk edebiyatı alanında sayısız eser veren yazar Yalvaç Ural’ın da yer aldığı yarışmanın ödül törenine; İstanbul Şehir Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Halil Yekin Güzel ve Çocuk Gelişimi Programı Başkanı Öğretim Görevlisi Bilge Konaşoğlu katıldı. 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)