adscode
adscode

İstanbul'da sağanak yağış için saat verildi

Hafta sonu sağanak yağışlarla serinleyecek batı bölgelerinde, hızı saatte 80 kilometreyi bulacak fırtına bekleniyor. İstanbul'da yarın sabah ve öğleden sonra sağanak bastıracak. Meteoroloji, akşamüstü…

İstanbul'da sağanak yağış için saat verildi
Türkiye'den Haberler

Türkiye genelinde hafta sonu hava serin, yağmur ve rüzgar görülecek. Marmara ve Ege'de sıcaklıklar sekiz dereceye kadar düşecek.

İstanbul'da Cumartesi günü sağanak yağış var, sabah erken saatlerde ve öğleden sonra ani yağış geçişleri görülecek. Meteorolojiye göre, saat 18.00 civarı sağanak yağış bekleniyor. Kentte hissedilen hava sıcaklığı 23 dereceyi geçmeyecek. 

Pazar günü ise İstanbul'da gökyüzü çoğunlukla bulutlu olacak, sıcaklık dört derece artıyor. Önümüzdeki hafta başından itibaren hava sıcaklığı yine 30 dereceyi geçecek.

Başkent Ankara'da 35 dereceyi bulan sıcaklık, hafta sonu 39 derece hissedilecek. Cumartesi günü gök görültülü sağanak yağış görülecek kentte, Pazar günü ise yağmur var. Hissedilen sıcaklık 29 dereceye düşecek.

Termometrelerin 36 dereceyi gösterdiği İzmir'de hafta sonu yağış yok ancak gökyüzü bulutlarla kaplı olacak. Hava hafta içine göre serinleyecek, sıcaklık 31 dereceye inecek.

SEL UYARISI GELDİ

Meteorolojiye göre, hafta sonunda Marmara'nın doğusundaki iller ve Karadeniz kıyısındaki şehirlerde ani yoğun yağışlar nedeniyle sel baskınları ve heyelan tehlikesi var.

Meteoroloji, Cuma günü akşam saatlerinden itibaren hafta sonu boyunca Marmara, Ege ve Batı Karadeniz'de fırtına beklendiğini duyurdu. Marmara'da rüzgarın hızı saatte 80 kilometreyi bulacak.

Türkiye genelinde yeni haftayla birlikte hava sıcaklıkları gün be gün artacak. İstanbul'da Ağustos ayı en yüksek sıcaklık ortalaması 27 derece olacak, ay içerisinde ortalama yağışlı gün sayısı 5.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)