adscode
adscode

İstanbul'da tüm zamanların uçuş rekoru

Ramazan Bayramı için verilen 9 günlük tatilinin son gününde İstanbul Atatürk ve Sabiha Gökçen Havalimanları'nda tüm zamanların uçuş rekoru kırıldı. İki havalimanında aynı gün toplam 2 bin 228 iniş ve…

İstanbul'da tüm zamanların uçuş rekoru
Türkiyeden Haberler
Ramazan Bayramı tatilini değerlendirmek isteyen tatilciler bayram sonrası dönüş için havayolunu tercih edince İstanbul Atatürk ve Sabiha Gökçen Havalimanlarında yolcu rekoru kırıldı. Her iki havalimanından elde edilen verilere göre toplam 2 bin 228 iniş ve kalkış gerçekleştirildi. Aynı gün uçan yolcu sayısı ise 233 bin 542 oldu.

Uçuş trafiği had safhaya ulaştı
Tatilin son günü olan 10 Temmuz Pazar gününde Atatürk Havalimanı’nda iniş ve kalkış olmak üzere toplam bin 443 uçak uçuş gerçekleştirdi. Bu rakamlarla birlikte Atatürk Havalimanı'nda bir gün içerisinde gerçekleşen iniş ve kalkışlarda en yüksek istatistiğe ulaşılarak uçuş rekoru kırıldı. Buna göre aynı gün seyahat eden yolcuların sayısı ise 142 bin 2 olarak gerçekleşti.

Sabiha Gökçen'de rakam 785'e ulaştı
Sabiha Gökçen Havalimanı’nda da Atatürk Havalimanı’nda olduğu gibi tüm zamanların rekoru kırıldı. Toplam 785 uçak tatilin son günü olan pazar gününde iniş ve kalkış gerçekleştirdi. Bir günde uçan yolcu sayısı ise 91 bin 540 oldu.

İHA

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)