adscode
adscode

İTÜ Mezunları Derneği’nin yeni Yönetim Kurulu seçildi!

İTÜ Mezunları Derneği tarafından 16 Nisan Çarşamba günü gerçekleştirilen 6. Olağanüstü Genel Kurul toplantısıyla yeni yönetim kurulu üyeleri belirlendi.

İTÜ Mezunları Derneği’nin yeni Yönetim Kurulu seçildi!
Vakıf ve Dernekler
İTÜ Elektronik Haberleşme Mühendisliği Bölümü mezunlarından Profilo Ödeme Sistemleri İcra Kurulu Başkanı Veli Tan Kirtiş, İTÜ Mezunları Derneği Başkanı oldu.
 
240 yıllık geçmişiyle Türkiye’nin en köklü yüksek öğretim kurumlarından İTÜ’nün ve mezun camiasının ortak ve güçlü sesi olan İTÜ Mezunları Derneği (İTÜ MD), 16 Nisan Çarşamba günü düzenlediği 6. Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı’nda yeni yönetim kurulu üyelerini belirledi. Dernek başkanlığı görevine Profilo Ödeme Sistemleri İcra Kurulu Başkanı Veli Tan Kirtiş seçilirken, başkan yardımcıları Hüseyin Cevahiroğlu ve Sadi Abalı, genel sekreter Pınar Efendioğlu, sayman ise Cenk Alper oldu.
 
Toplantı Index Grup CEO’su ve derneğin eski başkanı Erol Bilecik’in bugüne kadar Mezunlar Derneği adına gerçekleştirdikleri projeleri anlatmasıyla başladı. Divan Heyeti seçiminin ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunuşuyla devam eden toplantının gündem maddeleri şunlardı: Divan Heyetine Genel Kurul tutanağının imza yetkisinin verilmesi, yönetim kurulu faaliyet raporunun okunması, denetim kurulu raporunun okunması, yönetim kurulu faaliyet raporu ve denetleme kurulu raporunun görüşülmesi, yönetim kurulunun ibrası, denetleme kurulunun ibrası, yeni dönem bütçe teklifinin görüşülmesi ve bütçe kalemleri arasında aktarma yetkisinin yönetim kuruluna verilmesi, yeni yönetim kurulu ve denetleme kurulunun seçimi, dilek ve önerilerin sunulması.
 
Yaklaşık üç yılı geçen dönem boyunca, önce Mezunlar Konseyi’nde, sonrasında da Mezunlar Derneği çatısı altında bir araya gelerek, İTÜ camiası ve üniversite adına çok güzel projelere imza atmanın mutluluğunu yaşadığını söyleyen Index Grup CEO’su Erol Bilecik, şunları dile getirdi: “Yönetim kurulunda benimle birlikte fedakarca çalışan çok değerli arkadaşlarımla onlarca projeye imza atarken, emsalsiz deneyimler yaşadık ve Türkiye’nin en büyük eğitim camialarından olan İTÜ camiasına layık olmaya çalıştık. Kısaca kendimi bu üç yıllık süreçte yeni bir öğrencilik dönemi içinde gibi hissettim. Yaşamımdaki en güzel yıllar olarak hafızamda yerlerini almış oldular. Bu önemli görevi devralan Sevgili Veli Tan Kirtiş ve yeni yönetim kurulundaki arkadaşlarım derneğimizin çıtasını çok daha yükseklere çekecekler. Çünkü yepyeni ve çok güzel projeleri olduğunu biliyorum. Ve bu projeleri hayata geçirebilecek istekleri ve her şeyden daha önemli heyecanları var. Bizler de istisnasız ve kesintisiz desteğimizi onlara ilk günkü heyecanla sonuna kadar vereceğiz.”
 
Başta İTÜ Mezunları Derneği’nin eski Başkanı Erol Bilecik olmak üzere, geçen dönemde görev alan tüm Yönetim ve Denetim Kurulu üyelerine özverili çalışmaları için tüm camia adına teşekkür eden Mezunlar Derneği’nin yeni başkanı Veli Tan Kirtiş, “Yeni yönetim kurulu olarak, Türkiye’nin en önemli sivil toplum kuruluşlarından İTÜ Mezunları Derneği bünyesinde aldığımız sorumluluğun farkındayız, yeni icra döneminde, mevcut projelerin devamlılığını sağlarken, önümüzdeki iki yılda en büyük hedefimiz, derneğimizdeki aktif üye sayımızı artırmak olacaktır. Yoğunluğumuzu ve kaynaklarımızı, mezunlarımızı daha sık bir araya getirecek ve sinerjimizi artıracak projelere yönelteceğiz. Bu çerçevede herkesin fikirlerine açık olduğumuzu belirtmek isterim” dedi.


 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)