adscode
adscode

İYAD – İnsani Yaklaşımlar ve Araştırma Derneği Kuruldu

İYAD – İnsani Yaklaşımlar ve Araştırma Derneği Kuruldu

İYAD – İnsani Yaklaşımlar ve Araştırma Derneği Kuruldu
Vakıf ve Dernekler

 

İnsani Yaklaşımlar ve Araştırma Derneği ( İYAD ) Kurucuları ve Yönetim Kurulu üyeleri onuruna verilen yemek münasebetiyle Dernek Başkanı Mahmut SELÇUK'un yaptığı açılış konuşmasında  “Konusunda uzman, akademik ve alanlarında bilişsel donanımı yüksek, sektöründe başarılı arkadaşlarla kurduğumuz İnsani Yaklaşımlar  ve Araştırma Derneğimizin vatana, millete ve tüm halkımıza hayırlı işler yaparak  ve başarılı çalışmalarla anılmasını diliyorum. Bizler birey olarak mücadelelerle, toplumsal gelişmenin sağlanacağına inanan arkadaşlarla yola çıktık ve umutla çalışmalarımızı yapacak, geniş kitlelere bu meşaleyi taşıyacağız. Geniş hareket alanına sahip bir tüzükle yola çıktık. Bu düşünceler ile Allah’ın izni ve sorumluluk bilinciyle, azimle çalışıp kamu yararına çalışmalar yapacağız.

Kurucularının Eğt. Yazar Mahmut SELÇUK, 7 Aralık Ünv. Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Nazım ŞEKEROĞLU, 7 Aralık Ünv. İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölüm Başkanı Prof. Dr. H. Mustafa PAKSOY, 7 Aralık Ünv. İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Volkan SARITAŞ, Mimar M. Gökhan KUDEYT, Kilis İl MEM Şube Müdürü Ali KALLİ, İşletmeci Serhan DİYARBAKIRLI, İl MEM Ar-Ge Bir. Sorumlusu Hüseyin ERKMEN, İşletmeci G. Ezgi AYNAKAT YALÇIN , Valilik Proje Bir. Başaran KARAKUŞ, Araş Gör. Vakkas YALÇIN,  Gazeteci İbrahim GÜNEŞ,   Ltd. Şti. Sahibi Metin ERDOĞAN ile birbirinden değerli üyelerin öncülüğüyle oluşan İnsani Yaklaşımlar ve Araştırma Derneğini kurduk.

Derneğin amacı; gelecek nesillere, dezavantajlı gruplara, kamuya kısaca İNSANA yerel, ulusal ve uluslararası düzeyde kültürel, sosyal, ekonomik, tabiat, eğitim ve sağlık gibi birçok hassas, elzem ve ihtiyaç duyulan konularda katkı sunacak, araştırmalar yapacak, paydaş olacak yada bünyesinde çalışmalar yaparak insanlara, kamuya ve doğaya bu faydayı sağlamaktır. Kamu yararı ve menfaati bizim STK olarak en büyük öncelik ve önemimizdir. BİZ BİREY OLARAK MÜCADELELERLE, TOPLUM OLARAK KAZANMAYA İNANAN, GÖNÜLLÜLERİZ. ” diyerek.

İnsani Yaklaşımlar ve Araştırma Derneğinin 16  Aralık 2013 tarihiyle Resmen Kurulduğunu kamuoyuna ilan etti.

 


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)