adscode
adscode

İzmir Üniversitesi Öğrencileri Yeni Yıl Hediyelerini Lösev Dükkan’dan Aldı

İzmir Üniversitesi Hazırlık Sınıfı öğrencileri yeni yıla girerken de tedavi gören kardeşlerini unutmadı. Yeni yıl hediyelerini LÖSEV Dükkan’dan alan öğrenciler aynı zamanda Kampüste LÖSEV projesi kapsamında…

İzmir Üniversitesi Öğrencileri Yeni Yıl Hediyelerini Lösev Dükkan’dan Aldı
Üniversite
Sosyal sorumluluk bilinci ile Kampüste LÖSEV projesi kapsamında çağımızın hastalığı kanser hakkında bilinçlendirme eğitimine katılan İzmir Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu Hazırlık Sınıfı öğrencileri, yeni yıla girerken de LÖSEV’li kardeşlerine destek olmayı unutmadı.

Öğrenciler hediyelerini, tedavi gören çocukların annelerine verilen rehabilitasyon desteği kapsamında, anneler tarafından üretilen hediyeliklerden seçti.

LÖSEV Dükkan’ın birbirinden güzel ürünleri hakkında bilgi veren LÖSEV Halkla İlişkiler personeli Selin Topçuoğlu, “LÖSEV tarafından tedavisi devam eden çocukların annelerine verilen meslek edindirme kursları hem anneler hem de çocukların yüzünü güldürüyor. Annelerin yükselen moralleri ile çocuklarına verdikleri destek, çocukların tedavilerine daha olumlu cevap vermesini sağlıyor. Meslek edinmenin yanı sıra annelerimiz beslenme ve kanser arasındaki ilişki, pişirme yöntemleri, kadın ve tüketici hakları gibi algı ve bilinç düzeyini geliştirici eğitimler de alıyor.

Üretimleri ile LÖSEV markasının yaratımında yer alan annelerimiz çocukların ücretsiz tedavisine aktarılan kaynağın sevincini yaşıyor” dedi. Topçuoğlu, verdikleri destek nedeni ile İzmir Üniversitesi Hazırlık Sınıfı öğrencilerine teşekkür etti.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)