adscode
adscode

İzmir Üniversitesi öğrencilerinden hastaneye emzirme odası hediyesi

İzmir Üniversitesi Hemşirelik Bölümü son sınıf öğrencilerinin yürüttüğü “Pet Şişeler Dönüşüme, Oyuncaklar Sahibine” projesi ile hem bebek beslenmesinde anne sütünün ve emzirmenin önemine dikkat çekildi…

İzmir Üniversitesi öğrencilerinden hastaneye emzirme odası hediyesi
Üniversite
İzmir Üniversitesi Sağlık Yüksekokulu Hemşirelik Bölümü son sınıf öğrencileri Ayşenur Selamet, Evin Fidancı, Fatma Güleç, Fatma Ünal, Merve Sekitaş, Süreyya Ekin Avce, Zülal Alacan tarafından Sağlık Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Fisun Şenuzun Aykar ve Yrd. Doç. Dr. Banu Karaöz danışmanlığında yürütülen “Pet Şişeler Dönüşüme, Oyuncaklar Sahibine” projesi ile hem bebek beslenmesinde anne sütünün ve emzirmenin önemine dikkat çekildi hem de Tepecik Eğitim Araştırma Hastanesine Emzirme Odası bağışlandı.
 
Üniversiteye yerleştirilen geri dönüşüm kutuları ile pet şişe toplayan, kermes düzenleyerek emzirme odası için bütçe oluşturan öğrenciler, Meltem Bebek ve Genç Odası tarafından yapılan bağış ile emzirme odasının iki bebek emzirme koltuğu, iki ayak uzatma pufu, bir alt değiştirme masası ihtiyaçlarını karşıladı. İzmir Üniversitesi öğrencileri, Meltem Bebek ve Genç Odası Genel Koordinatörü Oğuzhan Ünal, Medya Yöneticisi Ayşegül Yiğit ve Satış Temsilcisi Metin Morgül eşliğinde emzirme odasını ziyaret eden Prof. Dr. Aykar ve Yrd. Doç. Dr. Karaöz, “Hemşirelik Bölümü son sınıf öğrencilerimiz tarafından gerçekleştirilen proje ile önemli bir ihtiyaç karşılanmış oldu. Bu projenin örnek olmasını, öğrencilerimizin yeni projeleri ile başka hastanelere de benzer desteklerde bulunabilmeyi umut ediyoruz” değerlendirmesinde bulundu.
 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)