adscode
adscode

İzmir Üniversitesinin Bahar Şenliğinde 'Duman' rüzgârı esecek

Kış döneminde soğuk hava ve derslerin yoğunluğundan bunalan İzmir Üniversitesi öğrencileri, 10-11 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek Bahar Şenliğinde, ünlü rock grubu Duman'ın şarkılarıyla stres atacak.

İzmir Üniversitesinin Bahar Şenliğinde 'Duman' rüzgârı esecek
Etkinlikler


İzmir Üniversitesi tarafından her yıl düzenlenen ve öğrencilerin final sınavları öncesinde moral bulmasını sağlayan Bahar Şenliği, bu yıl 10-11 Mayıs tarihleri arasında İnciraltı İzmirspor Tesislerinde yapılacak. Bütün yıl dersler ve sınavların yoğunluğuyla boğuşan öğrenciler, şenlik kapsamında düzenlenecek konserler, dans gösterileri, çeşitli turnuva ve oyunlarla eğlencenin tadını çıkaracak.

Şenliğin ilk gününe, İzmir Üniversitesi, İzmir Ekonomi Üniversitesi, İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü ve Dokuz Eylül Üniversitelerinin dans gruplarının yapacağı gösterilerin yanı sıra İzmir Üniversitesi Müzik Gruplarının Konserleri ve Anıl Piyancı'nın rap müzik şarkıları renk katacak. Gençler, gecenin ilerleyen saatlerinde ise DJ Okan Akçiçek'in sahne performansı ile coşacak.
 
Şenliğin son gününde sahne alacak olan ünlü rock grubu Duman da, sevilen şarkılarını İzmir Üniversitesi öğrencileri için söyleyecek.
 
 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)