adscode
adscode

Kablolu Üçlü Priz ve Dörtlü Priz Nasıl Kullanılır

Elektrik enerjisi ile çalışan cihazların hayatımızda çok önemli bir yeri olduğu kesindir.

Kablolu Üçlü Priz ve Dörtlü Priz Nasıl Kullanılır
Türkiye'den Haberler
Elektrik enerjisi ile çalışan cihazların hayatımızda çok önemli bir yeri olduğu kesindir. Başta günlük yaşantımızda kullandıklarımız olmak üzere hayatımız her alanında ve her anında elektrikli cihazlar kullanmaktayız. Bu cihazların kullanımında ise cihazın fişini takabileceğimiz bir prize ihtiyacımız var. Ancak bazen bulunduğumuz ortamdaki priz sayısı yeterli olmayabiliyor. Bu gibi durumda en hızlı, kolay ve ucuz yöntem olan kablolu üçlü priz (3’lü priz) ve dörtlü priz (4’lü priz) gibi grup (çoklu) prizler kullanıyoruz.

Üçlü priz ve benzeri grup prizlerin temel olarak amacı ortamdaki priz sayısını çoğaltmaktır. Bir odada bir priz varsa ve örneğin; bilgisayar, monitör ve yazıcı için toplam 3 prize ihtiyaç varsa üçlü priz kullanmak en verimli çözüm olacaktır. Üçlü bir priz alarak odadaki tek prize takabilir ve böylece üç tane prize sahip olabilirsiniz.



Üstelik üçlü prizler Fazticaret sitesinin 3 Lü Priz sayfasında da görülebileceği gibi maliyet açısından oldukça uygundur. Eğer üçlü priz yeterli değilse dörtlü ve altılı gibi priz seçeneklerini de tercih ederek ihtiyacınız olan priz sayısına ulaşmanız çoklu prizler ile mümkündür.

Dörtlü Priz Modelleri ve Fiyatları

Tek, ikili ve üçlü prizin yeterli olmadığı durumlarda kullanabileceğiniz dörtlü priz modelleri diğer priz seçeneklerinde olduğu gibi 2’ye ayrılmaktadır. Kablolu ve kablosuz olarak iki seçeneğin olduğu dörtlü prizlerde aynı zamanda kablolu olanların uzunluk tercihi de ihtiyacınıza göre değişebilir.

Dörtlü prizi aynı zamanda uzatma kablosu olarak da kullanmanız gerekiyorsa kablo uzunluğunu ona göre seçebilirsiniz. Genel olarak 1 metre, 2 metre ve 3 metre gibi seçenekleri olan dörtlü prizlerin farklı ihtiyaçlara uygun olarak tüm uzunluk seçeneklerini http://www.fazticaret.com/c/4lu-420 sayfasında modelleri ve fiyatları ile birlikte inceleyebilirsiniz.

Dünya çapında uzman bir marka olan Schneider Electric’in elektrikçiler için oluşturduğu e-ticaret platformu olan Fazticaret, çeşitli ödeme yöntemlerinin ve bazen yakalayabileceğiniz çok iyi fırsatların olduğu önerebileceğimiz bir sitedir. Siz de basta üçlü priz ve dörtlü priz olmak üzere tüm çoklu priz ihtiyaçlarınız için tercih edebilirsiniz.
 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)