adscode
adscode

Kadıköy'de İETT otobüsleriyle 'taşımalı' eğitim!

İmam hatip okuluna dönüştürülen Kadıköy Kaptan Hasanpaşa Ortaokulu'nun öğrencileri, nakil edildikleri okula İETT otobüsleri ile gidiyor.

Kadıköy'de İETT otobüsleriyle 'taşımalı' eğitim!
Eğitim
Velilere ise "öğrencinin taşınması sırasında tüm sorumluluk bana aittir" yazılı kağıtlar imzalatıldığı öne sürülüyor.

Eğitim ve okul sisteminde yapılan değişikliklerin ardından, yeni öğrenim yılının başlamasıyla birçok okulda irili ufaklı sorunlar yaşanırken, Kadıköy’den ilginç bir haber geldi. İmam hatip okuluna dönüştürülen Kaptan Hasanpaşa Ortaokulu’nun öğrencileri, İETT otobüsleriyle başka bir okula gönderiliyor. Bu otobüslerde çekilen bir video ise, öğrencilerin çok kalabalık bir şekilde taşındığını gösteriyor. 

İstanbul Kadıköy’de bulunan Kaptan Hasanpaşa Ortaokulu’nda bir imam hatip ortaokulu ve bir kız imam hatip lisesi açıldı. Okulların açıldığı 15 Eylül tarihinden itibaren ise ‘eski öğrenciler’ İETT otobüsleriyle İnönü Ortaokulu isimli başka bir okula taşınmaya başlandı. Öğrencilerin tıka basa otobüslerde ve ayakta yolculuk ederek öğrenim görecekleri okula gitmesine veliler tepki gösterirken, kendilerine de "öğrencinin taşınması sırasında tüm sorumluluk bana aittir" şeklinde kağıtlar imzalatıldığını belirtiyorlar.

Kaynak: Radikal

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)