adscode
adscode

Kedi maması ve köpek maması alırken neler yaptım?

Evcil hayvan sahiplerinin her zaman akıllarında ki en büyük soru işaretlerinden biridir mama seçimi.

Kedi maması ve köpek maması alırken neler yaptım?
Türkiye'den Haberler

 Mama seçerken hem ekonomik hem kaliteli hem de doğru düzgün bir lezzetli ve faydalı bir mama seçmek ister herkes. Evcil hayvan beslenemesinde ve hayvanların günlük yaşantısında en fazla dikkat edilen konu budur. Kedi sahipleri içinde köpek sahipleri içinde bu konu oldukça önemlidir. Ben 5 senedir bir kedi ve bir köpekle aynı evde yaşayan biri olarak bu konuda edindiğim tecrübelerden yola çıkarak kedim için ve köpeğim için aldığım ve tavsiye ettiğim bazı şeyleri anlatmaya çalışacağım.

İlk olarak yavru olarak aldığım kedim ve köpeğim için yavru kedi maması ve yavru köpek maması aldığımı belirtmek isterim. Kedimi sokaktan buldum köpeğimi ise barınaktan aldım. Köpeğim bana geldiğinde 7 aylık kadardı ve onun için de yavru köpek maması aldım. Kendisi byük ırklara ait bir melez olduğu için büyük ırk yavru köpek maması kullanmaya başladım.

Hem kedim için hem de köpeğim için pro plan marka evcil hayvan maması aldım. Bir çok arkadaşım bu mamyı kullandığı için onların mamalarından biraz kedim ve köpeğime denettim, sorunsuzca mamalarınıu yemelerinin ardından kendim internete girip onlar için uygun mama seçmeye karar verdim. En çok zorlandığım konu köpek maması seçmek oldu çünkü çok fazla çeşit var. Hepsini tek tek okudum ve araştırmalarımın sonucunda Pro Plan Puppy Large Athletic yavru köpek maması almaya karar verdim.

Pro Plan Puppy Large Athletic

Bu mamayı köpeğime ilk denettiğimde de çok sevmişti ben eve alıp ona verdiğimde de severek yedi. Pro plan mama seçerken en çok internetten faydalandım. Kullanıcı yorumlarını ve farklı kaynaklartan pro plan markasını inceledikten sonra pro plan köpek maması ve kedi maması kullanmaya karar verdim. Mama alırken sadece alacağınz ürünü değil mutlaka üretici firmayı da araştırın.


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)