adscode
adscode

Kemal Kılıçdaroğlu ve Gençler Biraraya Geldi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu geçtiğimiz akşam Kadıköy’de gençlerle bir araya geldi

Kemal Kılıçdaroğlu ve Gençler Biraraya Geldi
Türkiye'den Haberler
 Gençler merak ettikleri her soruyu sordu, Kemal Kılıçdaroğlu ise tüm içtenliğiyle cevapladı.


 
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 1 Kasım seçimlerine günler kala gençlerle buluştu. 30 Eylül’de seçim beyannamesini gençlere adayarak başladığı maratonuna, yine gençlerle bir araya gelerek nokta koyan Kemal Kılıçdaroğlu, gençlerin soruları karşısında hem terledi hem de önemli noktalara vurgu yaptı. Kadıköy’de 300’e yakın üniversiteli, liseli hatta ilköğretim öğrencisi gençler özel bir buluşmada merak ettikleri her şeyi 2 saate yakın bir süre içerisinde özgürce sordular. Soruların büyük çoğunluğu, ülkenin durumu ve politik çözümlerle ilgiliyken arada hayli ilginç sorular da oldu.



Kemal Kılıçdaroğlu’nu köşeye sıkıştırmak isteyen gençlerden biri “VPN nedir biliyor musunuz?” diye sordu. “Twitter’ı kapattıklarında size nasıl tweet atıyorum sanıyorsunuz?” diye VPN kullandığı ima eden Kılıçdaroğlu, CHP vaatlerinden birinin de VPN’e gerek duymayan Türkiye olduğunu belirtti. Gençlerden bolca alkış aldı.


 
9 YAŞINDAKİ YAMAÇ, KILIÇDAROĞLU’NU TERLETTİ
Gençlerle yaptığı toplantıya annesiyle katılan 9 yaşındaki Yamaç Çakır, Kemal Kılıçdaroğlu’na yönettiği soruda izleyenlere duygulu anlar yaşattı. “Ben 2006’da doğdum. Doğduğumdan beri Türkiye’de bazı kötü şeyler oluyor. Bombalar patlıyor. Ben büyüdüğümde de böyle şeyler olacak mı? Siz ne yapacaksınız?” diye soran çocuğa “Sen büyüdüğünde her şey çok daha güzel olacak, bizim kuşak bunu başaramadı, ama biz yapamazsak çevrendeki abilerin ablaların bunu başaracak.” diyerek cevap verdi.


 
1 KASIM’DA SANDIĞA GİDİN
Gençler, soru sormanın yanı sıra Kemal Kılıçdaroğlu’ndan tavsiye de istediler. Genel Başkan’ın gençlere en önemli tavsiyesi 1 Kasım’da sandığa gitmeleri yönünde oldu. Ayrıca “Geleceğe umutla bakmaktan asla vazgeçmeyin.” diye ekledi.






 
 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)