adscode
adscode

Khan Academy'den eğitime destek!

Khan Academy’den öğrenci, öğretmen ve velilere bir mesaj var:

Khan Academy'den eğitime destek!
Eğitim
Güncelleme : 09-Apr-20 17:58

"Hiçbir engelin sizi ve sevdiklerinizi öğrenmekten alıkoymasına izin vermeyin. Kesintisiz eğitim için kar amacı gütmeyen bir platform olan Khan Academy’den ücret ödemeden faydalanabilirsiniz.

Pandemi tüm dünyada etkisini sürdürürken, sağlık tedbirleri kapsamında birçok ülkede okulların tatil edildiği ya da ülkemizde olduğu gibi uzaktan eğitime geçildiği olağanüstü bir dönemden geçiyoruz. Tek dileğimiz ülkemizin bu zor günleri bir an önce geride bırakması, sınıfların yeniden dolması ve içinde bulunduğumuz zorlu dönemde eğitimin sekteye uğramamasıdır. Milyonlarca öğrenci için uzaktan eğitim devam ederken, Khan Academy olarak örgün eğitime destek için biz de tüm öğrenci, öğretmen ve velilerimizin yanında olduğumuzu; öğrencilerimizin Khan Academy üzerinden matematik ve fen bilimleri derslerinde uzaktan öğrenime devam edebileceklerini, öğretmenlerimizin sanal sınıflar oluşturarak bu alanlarda öğrencilerine ödev verebileceklerini, velilerimizin ise öğrencilerin gelişimlerini takip edebileceklerini paylaşmak isteriz.

Ayrıca, internete bağlı tüm cihazlar üzerinden üyeliğe gerek olmadan ulaşılabilen online kütüphanemizde her yaş grubu için matematikten sanata, sağlıktan ekonomiye birçok farklı alanda eğitim içeriği olduğunu da hatırlatmak ister, öğrenci ve öğretmenlerimizin yanı sıra öğrenmek isteyen herkesi Khan Academy’den faydalanmaya davet ederiz. Bu mesajın daha fazla kişiye ulaşmasını sağlayarak siz de Türkçe eğitimde fırsat eşitliğinin güçlenmesine katkı sunmayı amaçlayan bu sosyal sorumluluk ve gönüllülük hareketine destek olabilirsiniz.

Khan Academy’nin tamamen ücretsiz olarak sunduğu Türkçe içeriklere https://tr.khanacademy.org ve https://khanacademy.org.tr adreslerinden ulaşabilirsiniz. Uzaktan eğitim sürecinde Khan Academy’den nasıl faydalanabileceğinize dair bilgiye ise bu linkten ulaşabilirsiniz: https://khanacademy.org.tr/uzaktanegitim

Hiçbir öğrencinin eğitiminin kesintiye uğramayacağı, hayat boyu öğrenme ile dolu sağlıklı günler dileriz."

Saygılarımızla, Khan Academy TR Ekibi


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)