adscode
adscode

KIBRIS İLİM ÜNİVERSİTESİ

KIBRIS İLİM ÜNİVERSİTESİ

KIBRIS İLİM ÜNİVERSİTESİ
Üniversite Rehberi

 

Mütevelli Heyet Başkanı: Selman Arslanbaş

Rektör: Prof. Dr. Ahmet Bülend Göksel

Kuruluş Tarihi: 2013

Bulunduğu İl: Girne, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti

Akademik Birimleri: 5 Fakülte, 1 yüksekokul, 4 meslek yüksekokulu, 17 lisans ve önlisans programı ile eğitim vermekte. 

Burs OlanaklarıÖSYM Bursları kapsamında, Tam Burs, yüzde 75 Burs, yüzde 50 Burs vermekte. Tercih Bursları, Hukuk Fakültesi hariç, tüm bölümler ve programlar için ilk tercihe yüzde 75; 2. 3. 4. ve 5. tercihe yüzde 30 olarak uygulanmakta.

ÖSYM Teşvik Bursları, Sporcu, Engelli Öğrenci, Şehit ve Gazi Çocuğu burslarının yanı sıra her kardeşe uygulanan yüzde 50 Kardeş İndirimi ile eğitim döneminde başarı gösteren öğrencilere sağlanan Başarı Bursları – Yüksek Şeref (yüzde 75) ve Şeref (yüzde 50) gibi çeşitli burs ve indirim imkânları sunulmakta.

 

Yurt Olanakları: Öğrencilere 5 yıldızlı Öğrenci Yaşam Merkezi konseptiyle konaklama imkânı sunulmakta. 2 kişilik odada tek kişi yurt fiyatı yıllık 2000 euro + KDV.

Yurt içi ve yurt dışı üniversitelerle ikili anlaşmaları: Türkiye ve uluslararası iş birliği anlaşmaları mevcut ve iş birlikleri farklı alanlarda geliştirilmeye devam edilmekte.

Öğrenim ücretleri: Öğrenim ücretleri, KDV hariç, 7.500 TL ile 23.000 TL arasında değişmekte. Sosyal etkinlik, kayıt ve sağlık sigorta ücreti yıllık, 2000 TL + yüzde 5 KDV.

Öğrenciler Neden Sizi Seçsin?

* Mezun olduklarında yüzde 100 iş garantisine sahip olmak için;

* ‘Önce Sen’ diyerek öğrenciyi merkeze alan bir felsefeye sahip büyüyen ve gelişen, geleceğin üniversitesinde okumanın ayrıcalığını yaşamak için;

* Toplumsal ve bilimsel güncel araştırma konularını reel sektör ve sanayi ile buluşturan, Türkiye’de 5000’den fazla çözüm ortağında staj imkânı sunan, disiplinlerarası bir yaklaşımla sorunları ele alan ve çözüm getiren, insana ve topluma fayda sağlayacak sonuçları elde etmek için ileri araştırmalar yapan bir dünya üniversitesinin parçası olmak için;

* Farklı ülkelerden gelen, farklı kültürlere sahip öğrencilerle arkadaşlıklar kurma fırsatı bulacakları, çok uluslu ve çok kültürlü, global düşünen, ekonomik, siyasi ve kültürel değer sağlayacak dünya insanı yetiştiren uluslararası bir üniversitede okuma ayrıcalığına sahip olmak için; Kıbrıs İlim Üniversitesi’ni seçmelidir.

İletişim Bilgisi: www.csu.edu.tr

 


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)