adscode
adscode

Konut Projesi Faizsiz Olursa Rahat Edersiniz

Faizli olması ile ünlü olan bankaların klasik ev kredisi seçenekleri, günümüz itibariyle, en çok seçilen ancak en çok zarar edilen seçeneğidir.

Konut Projesi Faizsiz Olursa Rahat Edersiniz
Türkiye'den Haberler

 
Bankaların Klasik Ev Kredileri

            Faizli olması ile ünlü olan bankaların klasik ev kredisi seçenekleri, günümüz itibariyle, en çok seçilen ancak en çok zarar edilen seçeneğidir. Bankadan ev aldığınız zaman iki katı para ödüyorsunuz. Eviniz hipotekli oluyor ve siz ödeyemediğiniz anda ev elinizden alınıyor, paranızda alınıyor.

            Bu nedenle, bu noktada büyük bir boşluk oluşmuştur. Bu boşluğu faizsiz konut kredisi yönetmeliği doldurmaya çalışmıştır. Faizsiz kredi ile eviniz için ödediğiniz tutara el konulmuyor. Bu nedenle en adaletli olanı da bu olmalıdır. 100 taksitle bir ev alıyorsunuz. 50 taksitini ödediniz. Ödeme gücünüz bir anda kayboldu. Siz on itibariyle evin yarısını ödemişsiniz. Bu nedenle o evin yarısı sizin olmalıdır. Bu uygulamalarla, faizli kredi mağdurluğu önlenebilir.

 Faizsiz Konut Kredisi Uygulamaları Daha Adil

            Faizli kredi uygulamalarında, eviniz sürekli olarak bankanın tehdidi altındadır. Bankalar bu konuda, taksitlerinizi ödemenizi istemez. Çünkü bankalar, asıl karı, evinize el koyduğu zaman yapar. Bu nedenle konut kredisi faizsiz uygulamaları ile tanışmak yerinde olur. Bazı faizsiz kredi veren bankalar, memura faizsiz konut kredisi uygulaması ile ev sorunun çözmeye çalışmıştır. Genellikle devlet bankaları bu uygulamayı uygulamaktadır.

 Faizsiz Ev Sahibi Olmak Elinizde

            Faizsiz ev projeleri, geleceğin projeleridir. Bunun sebebi, faizli kredinin cazibesini yitirmeye başlamasıdır. Faiz oranların yükselmesi ile faizsiz konut kredisi ile çalışan özel kurumlar, satışlarını artırmıştır. Hizmet bedeli ve kar payı ile çalışan bu kurumlar, faiz artırımından etkilenmemektedir. Bunun nedeni, faize bağlı şekilde ev satmamalarından kaynaklanmaktadır. Ev fiyatları yükselince ne olacak? Diye düşündüğünüz zaman, buna da çözüm bulmuşlar. T.C Merkez Bankası'nın ev fiyatlarına göre fiyatlar güncellenir. Böylece, kira öder gibi ev almak kolaylaşacaktır.
            Bu bağlamda faizsiz konut kredileri ile ev sorununuz çözülecektir. Yapacağınız anlaşmaları her zaman için en iyi şekilde araştırın. Daha sonra hoşunuza gitmeyecek şartlarla karşılaşabilirsiniz. Bu nedenle en iyi tetkiki yapın. Faizli kredi işlemleri yerine Faizsiz çalışan kurumları tercih etmeniz gerekir. Özellikle yıllardır faizsiz ev sahibi yapan kurumlarla istişare edin. Onlar Faizsiz ev sahibi yapma konusunda uzmanlaşmış kurumlardır. İşi ehline vermek her zaman için en iyi sonucu verir.
 
 
 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)