adscode
adscode

​Kullanışlı ve Teknolojik Yılbaşı Hediyeleri

Hala Yılbaşı hediyesi almaya karar veremediniz mi? Teknolojik ve şık yılbaşı hediyeleri buldumbuldum.com'dan uygun fiyata alabilirisiniz.

​Kullanışlı ve Teknolojik Yılbaşı Hediyeleri
Türkiye'den Haberler
Hala Yılbaşı hediyesi almaya karar veremediniz mi? Teknolojik ve şık yılbaşı hediyeleri buldumbuldum.com'dan uygun fiyata alabilirisiniz.

Teknoloji her yerde olduğu gibi yılbaşı hediyeleri konusunda da imdadımıza yetişiyor. Özellikle hediye konusunda kararsız kalanlar, kullanışlı ve teknolojik yılbaşı hediyelerini tercih ediyor. Elbette bu durum sadece hediye alanı değil hediye sahibini de sevindirmeye yetiyor.

İşin zor kısmı ise birbirinden güzel teknolojik yılbaşı hediyeleri arasından seçim yapmak. Bu şık ve teknolojik ürünleri kendinize bile hediye etmek isteyebilirsiniz.

Kullanışlı ve Teknolojik Yılbaşı Hediyeleri

Wooden Star With LED - Işıklı Ahşap Yıldız

Description: Işıklı Ahşap Yıldız

Ahşap yıldız; hem bir aydınlatıcı hem de şık bir dekoratif hediye. 20 adet LED ışığı bulunan ahşap yıldız, 35x35cm boyutlarında ve sadece 3 adet AAA pil ile aydınlatma sağlayabiliyor.
 
Fiber Optik Çam Ağaçları
Description: Fiber Optik Çam Ağaçları
Klasik yılbaşı ağaçlarından sıkıldıysanız ya da çam ağacıyla uğraşmak zor geliyorsa teknolojik yılbaşı ağacı ile tanışın! Fiber optik çam ağacı, kendiliğinden ışıklı yapay bir ağaç. Yılbaşı çam ağaçsız olmaz diyen arkadaşlarınıza veya ailenize bu özel ürünü hediye edebilirsiniz.
 
 Star Master - Projeksiyonlu Gece Lambası

Description: Star Master - Projeksiyonlu Gece Lambası
 
Sadece yılbaşı gecenizi değil tüm geceleri aydınlatabilecek gece lambası, binlerce yıldız ile büyüleyici bir ortam yaratıyor. Romantik bir ortam da yaratan projeksiyonlu gece lambası LED teknolojisiyle aydınlatma sağlıyor.
 
http://www.buldumbuldum.com/hediye/star_master_projeksiyonlu_gece_lambasi/
 
Bluetooth Selfie Stick - Kablosuz Özçekim Çubuğu 

Description: Kablosuz Özçekim Çubuğu
Selfie çekmeye çalışırken “acaba çekti mi, çekmedi mi” derdine son! Kablosuz olarak bluetooth teknolosiyle çalışan selfie çubuğu, en güzel fotoğrafları pratik bir şekilde çekmeniz için üretildi. Arkadaşlarınız bu yılbaşı hediyesini oldukça sevecek.

 TRIKEY 3 in 1 Phone Gadget - 3 Fonksiyonlu Telefon Aksesuarı
 Description: 3 Fonksiyonlu Telefon Aksesuarı
Anahtarlıktan teknolojik alet olur mu demeyin. Bu küçük mucizevi anahtarlık, teknolojiden en güzel şekilde yararlanmanızı sağlıyor. Öyle ki; bu aksesuar ile aynı anda müzik dinleyebilir, hem kulaklığınızın kablosunu toparlayabilir hem de telefonunuzu ayakta tutabilirsiniz.
 
FlipTorch - Çakar Çakmaz Çakan Fener
 
Description: Çakar Çakmaz Çakan Fener

Şu an bir çakmağa baktığınızı sanıyorsunuz ancak yanılıyorsunuz. Çakmak görünümlü bu el feneri, ihtiyaç duyduğunuzda anında ışık saçan bir fener. 2 adet güçlü LED barındıran bu fener, en güzel yılbaşı hediyeleri arasında yer alıyor.
 
 
Magic Candle Set - Sihirli Silindir Mum
 
Description: Sihirli Silindir Mum
 
Romantizmin sembolü mumlar da teknolojinin akımına kapılanlardan. Ancak bu mum sadece teknolojik değil sihirli bir mum. Nedeni ise; mum fiziksel olarak yanarken aynı zamanda altta yer alan LED’lerle ışık saçıyor.
 
http://www.buldumbuldum.com/hediye/magic_candle_set_sihirli_silindir_mum/
 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)