adscode
adscode

Kuyumcu katili genç LGS Türkiye birincisi çıktı!

Konya’da kuyumculuk yapan Yusuf Şahin’i öldüren 27 yaşındaki Osman Ertuğrul Yavuz’un 2014 yılında liselere giriş sınavında 1. olduğu ortaya çıktı. Tıp fakültesi kazandığı öğrenilen gencin polise verdiği ifade şoke etti.

Kuyumcu katili genç LGS Türkiye birincisi çıktı!
LGS
Güncelleme : 07-Jul-22 14:09

Konya'nın Seydişehir kuyumculuk yapan 60 yaşındaki Yusuf Şahin, komşu kuyumcunun oğlu 27 yaşındaki Osman Ertuğrul Yavuz tarafından dün iş yerinde silahlı saldırıya uğramıştı. Şahin, silahlı saldırı sonrası olay yerinde hayatını kaybederken kayıplara karışan zanlı polis tarafından kıskıvrak yakalanarak gözaltına alınmıştı.
Sabah Gazetesi’nin haberi göre, psikolojik sorunları olduğu ileri sürülen katil zanlısı Yavuz'un 2014'te o dönemki adı TEOG olan Liseye Giriş Sınavı'nda tam puan olarak Türkiye birinciliğine ortak olduğu, üniversite sınavında da ilçe birincisi olarak Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi'ni kazandığı öğrenildi.

ÜNİVERSİTEYİ 3’ÜNCÜ SINIFTA TERK ETTİĞİ ÖĞRENİLDİ
Yavuz'un üniversiteyi 3'üncü sınıftan terk ettiği belirtildi. Yavuz'un elinde tabanca ile kuyumcuya girmesi ve cinayetin ardından da tabanca ile koşarak kaçmayı güvenlik kameralarına yansıdı.

Silahın peş peşe ateşlendiği an iş yerinin önünden geçmekte olan bir kadın bir çocuk da olay yerinden hızlıca uzaklaştığı görülüyor.

“TİTREME VE HUZURSUZLUK HİSSİ BASTIRDI”
Yavuz'un ifadesinde "Aramızda husumet yoktu. Nefret ve düşmanlık uyandıracak hareketleri vardı. Bu bende korkuya neden oluyordu. Bu duygum 5 yıldır var. 1 gün önce kolumda titreme ve huzursuzluk hissi bastırdı" dediği öğrenildi.


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)