adscode
adscode

Liseliler, üniversite deneyimi yaşayacak

Türk Telekom iştiraki, Türkiye'nin lider eğitim teknolojileri şirketi Sebit'in lise öğrencilerine yönelik ürünü Lisego, Sabancı Üniversitesi Lise Yaz Okulu ile iş birliği yaparak, lise öğrencilerine mezun…

Liseliler, üniversite deneyimi yaşayacak
Lise
Konuya ilişkin yapılan açıklamaya göre, kapsamlı ve zengin öğrenme ortamı Vitamin'in üreticisi Sebit Eğitim ve Bilgi Teknolojileri AŞ, lise öğrencilerine yönelik online ürünü Lisego ile lise öğrencilerine, Sabancı Üniversitesi Lise Yaz Okulu'nun kapılarını açıyor.

1 Nisan ile 15 Mayıs tarihleri arasında Lisego'da ders çalışarak, en yüksek Lisego Puanını alan 9. ve 10. sınıflardan iki öğrenciye Lisego, Türkiye'nin en başarılı üniversitelerinden biri olan Sabancı Üniversitesi'nin Lise Yaz Okulu'ndan 2 ders alma ve konaklama ayrıcalığı sunacak.

Kazanan öğrencilere, fen bilimlerinden yönetim bilimlerine, sanattan sosyal bilimlere, yabancı dillerden yaratıcı zeka etkinliklerine kadar istenilen alandan iki ders seçme hakkı verilecek.

Kampanya koşulları ile ayrıntılı bilgi "www.lisego.com" adresinden kampanyalar ve duyurular sayfasından edinilebiliyor. Öğrenciler, Sabancı Üniversitesi Lise Yaz Okulu ile ilgili bilgiye "http://liseyazokulu.sabanciuniv.edu/" adresinden ulaşabiliyor.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)