adscode
adscode

Lse öğrencileri Özyeğin Üniversitesi İşletme Kampı'nda sorunlara çözüm aradı

Özyeğin Üniversitesi tarafından düzenlenen İşletme Fakültesi Kampı'17, lise öğrencilerini dünya ve ülke sorunlarına çözüm aramak üzere üç günlük kampta buluşturdu.

Lse öğrencileri Özyeğin Üniversitesi İşletme Kampı'nda sorunlara çözüm aradı
Üniversite
"Ne Olacak Bu... Hali?" etkinliğinde lise öğrencileri, şirketler, ekonomi, pazarlama ve girişimcilikten spor endüstrisine kadar birçok alandaki soruna çözüm aradı.
 
Özyeğin Üniversitesi tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen İşletme Fakültesi Kampı'17 - "Ne Olacak Bu ... Hali?" etkinliği; ekonomi, şirketler, girişimcilik, pazarlama ve spor konularıyla ilgilenen lise öğrencilerini bir araya getirdi. Üç gün süren kampta dünya ve ülke sorunlarına duyarlı liseli gençler, Özyeğin Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin öğretim üyeleriyle beraber farklı alanlardaki problemlere çözüm arayarak deneyim kazandı.
 
Kampüste üniversite deneyimi
 
Özyeğin Üniversitesi tarafından, liselerde okuyan 10. 11. ve 12. sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenen "Ne Olacak Bu... Hali?" etkinliğinde öğrenciler, işletme-girişimcilik-pazarlama-ekonomi vb. konularda çalışmalarına devam ederken Özyeğin Üniversitesi yurtlarında ücretsiz olarak konaklayarak hem kampüs imkânlarından yararlandı hem de bir üniversite ortamı deneyimi yaşadı. Kamp çalışmaları sonucunda seçilen takımın üyelerinden bir kişi Özyeğin Üniversitesi Lise Yaz Okulu için yüzde 100, bir kişi yüzde 50 ve bir kişi de yüzde 25'lik burs ile ödüllendirildi.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)