adscode
adscode

Mailini açık unuttu, hayatının şokunu yaşadı

Adliyedeki ortak bilgisayarda mailini açık unutan stajyer avukat, hayatının şokunu yaşadı. Mailinden istifa yazısı yollandı, patronlarına hakaret edildi, özel bilgileri alındı. Yapan kişi ise meslektaşı çıktı.

Mailini açık unuttu, hayatının şokunu yaşadı
Türkiye'den Haberler
Güncelleme : 01-Aug-22 17:34

Twitter hesabından olayı anlatan Stajyer Avukat Kübra Nur Sevdik, şunları söyledi:  "Anadolu Adliyesi E Blok baro odasından acil çıkmam gerektiği için gmailimi açık unutmuşum. Benden sonra sisteme giren avukat meslektaşın, çalıştığım ofisin patronlarına şu şekilde mail atması sonucu işimden oldum.

Atılan mail dışında Google hesabımdaki kişisel dosyalarım, mesajlaşmalarım ve fotoğraflarım kurcalanmış/yedeklenmiş. Avukat kartıyla girilen E Blok’ta ve sicil numaralarımızla girdiğimiz baro bilgisayarında hangi akla hizmet, hangi cesaretle bu saçmalığı yaptığını merak ediyorum. 

Avukat Hakları Merkezi'ne durumu bildirdim kimliği tespit edildi ve hakkında disiplin cezası uygulanacak. Kendim de ayrıca Savcılığa suç duyurunda bulundum.

Çok sorulduğu için açıklama yapacağım.

1. Patronlarıma durumu açıklayınca destek oldular ve şu an işime devam ediyorum. Tekrar teşekkür ederim.

2. Böyle istifa mı olur zaten geçerli olmaz vs deniyor ama ben STAJYER avukatım ve maalesef stajyer avukatlara sigorta vs yapılmıyor. Yani gerçekten çalışan bile değiliz istifanın usulü mü kaldı?"

 

EĞİTİM AJANSI


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)