adscode
adscode

MASA TENİSİNDE ALKIŞLAR YENİLGİSİZ ŞAMPİYONLARA

Okullar Arası Yıldız Erkek Masa Tenisi Müsabakaları’nda Ankara’da şampiyon bu yıl da değişmedi. Özel Arı Okulları yenilgisiz tamamladığı müsabakaların ardından şampiyonluk kupalarına bir yenisini daha ekledi.

MASA TENİSİNDE ALKIŞLAR YENİLGİSİZ ŞAMPİYONLARA
Okullardan Haberler

Ankara Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün 25-27 Şubat 2019 tarihlerinde düzenlediği “Okullar Arası Küçük Erkek Masa Tenisi Müsabakaları İl Birinciliği” müsabakalarında yenilgisiz finale yükselen Özel Arı Ortaokulu Yıldız Erkek Masa Tenisi Takımı Ankara şampiyonu oldu.

Bu sonuçla, geçtiğimiz yıl Ankara şampiyonluğu ve Türkiye 2.liğine imza atan Özel Arı Ortaokulu Yıldız Erkek Masa Tenisi Takımı Ankara şampiyonu unvanıyla Türkiye şampiyonası grup elemelerinde yerini aldı. Siyah-sarılı şampiyon ekip elemelerde Türkiye finalleri için mücadele edecek.

Şampiyonluk coşkusunu öğrencilerle paylaşmanın ardından konuşan Özel Arı Okulları Spor Koordinatörü Tuncay Elkoca, “Masa tenisi branşında elde ettiğimiz kazanma alışkanlığını başarıyla sürdürüyoruz. Yenilgisiz şampiyonluğumuzu Türkiye grup elemelerine ve Türkiye finallerine taşımak için var gücümüzle çalışacağız” dedi. Elkoca ayrıca masa tenisi branşında tüm yaş gruplarında etkin olacakları bir ekol kurmayı hedeflediklerini belirtti.


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)