adscode
adscode

'MEB, öğretmenlerin iadesinde çok yavaş çalışıyor'

Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, Diğer sebeplerle açıktakilerin iadesinde bakanlıkların bu kadar ağır davranması anlaşılmazdır. Açığa almada süper, iadede kaplumbağa hızı.

'MEB, öğretmenlerin iadesinde çok yavaş çalışıyor'
Eğitim
Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, göreve iadelerle ilgili açıklama yaptı. 6 bin kişinin iade yazılarının valiliklere gönderilmeye başlandığını ancak bunların ağırlıklı olarak eylemden açığa alınanlar olduğunu söyleyerek, "Diğer sebeplerle açığa alınanların iadesinde bakanlıkların bu kadar ağır davranması anlaşılmazdır. Açığa almada süper, iadede kaplumbağa hızı" dedi.

Koncuk, gerek açıkta bekleyenlerin gerekse ihraç olan kişilerin göreve iadesinde hızlı davranılması ve ihraç kriterlerinin tamamen değiştirilmesi gerektiğini de kaydetti.

Genel Başkan açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

" 6 Bin kişinin iade yazıları valiliklere gönderilmeye başlandı ancak bunların ağırlıklı olarak eylemden açığa alınanlar olduğu anlaşılmaktadır.

Diğer sebeplerle açıktakilerin iadesinde bakanlıkların bu kadar ağır davranması anlaşılmazdır. Açığa almada süper, iadede kaplumbağa hızı.

İhraçların iadesinde ise şuana kadar hiç bir gelişme olmamıştır. İş ve işlemlerin nasıl yürütüldüğü hiç kimse tarafından açıklanmamaktadır.

Gerek açıkta bekleyenlerin gerekse ihraç olan kişilerin göreve iadesinde hızlı davranılmalı ve ihraç kriterleri tamamen değiştirilmelidir."

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)