adscode
adscode

MEF OKULLARI 14. KİTAP FUARI, KİTAP KURTLARINI BİR ARAYA GETİRİYOR.

MEF Okulları Ulus Kampüsü 3-7 Nisan 2017 tarihleri arasında “14. Kitap Fuarı ve Söyleşi Günleri”ne ev sahipliği yapacak. 48 yayıneviyle birlikte 29 yayıncılık firmasının katılımıyla gerçekleşecek fuara,…

MEF OKULLARI 14. KİTAP FUARI, KİTAP KURTLARINI BİR ARAYA GETİRİYOR.
Eğitim
Eleştirel okuyup yazabilen, kendisini sözlü ve yazılı olarak ifade edebilen, hayal gücü ve yaratıcılığı gelişmiş bireyler yetiştirmeyi hedefleyen MEF Okulları; kitap fuarı etkinlikleriyle, öğrencilerinin; roman, öykü, tiyatro, deneme gibi birçok türle tanışmalarını ve okuma alışkanlıklarını pekiştirmelerini amaçlıyor.

Kitap Fuarı ve Söyleşi Günlerinde gerçekleşen söyleşilerde konuşmacılar, birikimlerini hem öğrenciler hem de velilerle paylaşacak.

MEF Okullarının ev sahipliğinde düzenlenen etkinlikte, Akilah Azra Kohen, Asya Çağlar, Aysun Berktay Özmen, Ayşe Kulin, Aytül Akal, Betül Sayın, David Sımpson, Ebru Gezer, Eda Albayrak, Elif Ekinci,Elif Yemenici, Faruk Kaya, Fatih Erdoğan, Gamze Demirkol, Görkem Kantar Arsoy, Gülay Sert, İlker Altungöker, İshak Reyna, Kutlukhan Kutlu, Mesut Tığlı, Pelin Güneş, Rıfat Batur, Serdar Karataş, Şebnem Burcuoğlu, Tolga Gümüşay, Tiyatro Kumpanyası söyleşileriyle yer alacak.

MEF Okullarında 3-7 Nisan 2017 tarihlerinde yine kitaplı günler yaşanacak.

MEF Okulları Bahçeşehir Kampüsündeki Kitap Fuarı ise; 10-14 Nisan 2017 tarihlerinde gerçekleştirilecektir.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)