adscode
adscode

MEF OKULLARI CUMHURİYETİN 98. YILINI COŞKUYLA KUTLADI

MEF OKULLARI GENEL MÜDÜRÜ SN. ERDOĞAN BOZDEMİR: “ATATÜRK’ÜN AYDINLIK DÜŞÜNCELERİ, CUMHURİYETİN BÜTÜNLEŞTİRİCİ ÇAĞDAŞ RUHU HER DAİM KUŞATSIN SİZLERİ.”

MEF OKULLARI CUMHURİYETİN 98. YILINI COŞKUYLA KUTLADI
Okullardan Haberler

MEF Okulları Ulus Kampüsü Cumhuriyet Bayramımızın 98. yılını öğrencileri ve MEF ailesinin katılımı ile coşkuyla kutladı. Pandemi dolayısı ile sınırlı sayıda katılımcıyla gerçekleşen tören, eş zamanlı olarak MEF Okulları Youtube kanalından canlı yayınlandı.

 

MEF Okulları Genel Müdürü Sn. Erdoğan Bozdemir törende yaptığı konuşmasında; “Vatanını kimi cephede, kimi eğitim alanında, kimi bilim üreterek kimi de yazdıklarıyla-kalemiyle güçlü kılar, yüceltir. Tıpkı kurucumuz, cumhuriyet aşığı İbrahim Arıkan gibi, Özlem Türeci-Uğur Şahin, Türkan Saylan ve adını anmaktan gurur duyacağımız yüzlerce vatansever gibi. Sevgili öğrencilerim, Atatürk’ün aydınlık düşünceleri, cumhuriyetin bütünleştirici çağdaş ruhu her daim kuşatsın sizleri. En büyük bayramımız kutlu ve daim olsun” dedi.

 

“Adım Adım Cumhuriyet” temasıyla gerçekleşen törende, Cumhuriyet değerlerinin toplumsal hayatımıza, bireysel hak ve özgürlüklerimize kattıklarını bir kez daha derinden hissettik. Cumhuriyet Bayramı töreninde Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’e bağlılığımızı, sevgi ve saygımızı dile getirdik. Çağdaşlaşma yolundaki bu eşsiz armağan için Ata’mıza minnetimizi vurguladık.

 

Cumhuriyet Bayramımızı kutlarız! Nice 98 yıllara…

 


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)