adscode
adscode

Metin Sabancı Okulları‘nın Yaz Programı Başlıyor

METİN SABANCI ANASINIFI VE İLKÖĞRETİM OKULLARI’NIN YAZ PROGRAMI BAŞLIYOR.YAZ OKULU, 2-27 TEMMUZ 2012 VE 30 TEMMUZ-17 AĞUSTOS 2012 TARİHLERİ ARASINI KAPSIYOR.YAZ OKULUNDA, NORMAL DERS PROGRAMININ YANI…

Metin Sabancı Okulları‘nın Yaz Programı Başlıyor
Ortaokul

 

Metin Sabancı’nın bağışıyla Sabancı Vakfı tarafından, bir veya daha fazla engeli olan Cerebral Palsy’li çocuklar ile çeşitli nedenlerle öğrenme güçlüğü çeken çocukların eğitimi için 2011 yılında yaptırılan Metin Sabancı Anasınıfı ve İlköğretim Okulları’nın yaz okulu programı başladı.

 

Türkiye Spastik Çocuklar Vakfı (TSÇV) çatısı altında faaliyet gösteren Metin Sabancı Anasınıfı ve İlköğretim Okulları’nda yaz okulunun ilk dönemi, 2 – 27 Temmuz 2012 tarihlerini kapsıyor. Yaz okulunun ikinci döneminde ise, 30 Temmuz – 17 Ağustos 2012 tarihleri arasında öğrencilere eğitim verilecek.

 

Yaz okulunda, Metin Sabancı Anasınıfı ve İlköğretim Okulları’nın uzman eğitimcileri tarafından hazırlanan eğitim programı izleniyor. Yaz okulu programı kapsamında çocukların; sosyal becerilerini, öz güvenlerini, kendilerini ifade edebilmelerini, paylaşma ve yardımlaşma duygularını geliştirmeyi amaçlayan sosyal etkinlikler ve fiziksel gelişimlerini olumlu yönde geliştirmeyi amaçlayan sportif faaliyetler yer alıyor. Program kapsamında çocuklara; matematik, fen ve doğa bilimleri, Türkçe ve spor derslerinin yanı sıra; drama, sanat, müzik, okuduğunu ve dinlediğini anlama, mutfak sanatı ve sinema saati gibi aktiviteler de sunuluyor.

 

Yaz okulu programı hafta içi her gün saat 09:00’da başlıyor ve 15:30’da sona eriyor. Yaz okulunun ilk dönem ücreti 3 bin TL, ikinci dönem ücreti ise 2 bin 250 TL olarak belirlendi.

 


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)