adscode
adscode

Metin2 Pvp Serverler de biyolog görevleri

Çok oyunculu online oyun diyince çoğumuzun aklına gelen ilk isimlerden biri şüphesiz ki Metin2'dir.

Metin2 Pvp Serverler de biyolog görevleri
Türkiye'den Haberler
 Çok oyunculu online oyun diyince çoğumuzun aklına gelen ilk isimlerden biri şüphesiz ki Metin2'dir. 2004'den beri bizlerle olan Metin2 sizi büyüleyen atmosferi, renkli karakterleri, ürkütücü düşmanları, göz alıcı manzaralarla dolu haritaları ve karakterinizin kuşandığı çeşit çeşit silah ve ekipmanları ile asla hayal kırıklığına uğramayacağınız mükemmel bir oyun. Üstelik bu söylediklerimi ister official serverler ile isterseniz de PVP serverler ile doyasıya tadabilirsiniz.

Metin2'de hikayemiz dünyanın başına musallat olan ve kötü enerji yayan metin taşlarının gökten yağmaya başlayıp çevreyi tehlikeli bir hâle getirmesi, birbiri ile savaş içerisinde bulunan 3 krallığı ve bu karmaşanın içinde adını tarihe yazdırmak üzere yolculuğa başlamış olan karakterimiz üzerine kuruludur. Bu oyunda amacımız yaratık keserek tecrübe kazanmak, bizi yarı yolda bırakmayacak sağlam zırh ve silahlarla kuşanmak ve yeteneklerimiz geliştirirek karşısında durulmayan bir güç olmak. Gerek official serverler olsun gerekse Metin2 PVP serverler olsun amacımız aynıdır.

Oyunumuzda karakterimiz güçlendirmenin birden fazla yolu vardır. Tecrübe kazanarak atladığımız seviye, giydiğimiz ekipmanların kalitesi ve bonusları, beceri kitapı okuyarak geliştirdiğimiz yetenekler bunlardan sadece bir kaçı. Ama özellikle editsiz PVP serverler de herkesin bir adım önüne geçmek istiyorsan unutmamamız gereken çok önemli bir şey vardır. O da biyolog görevleri. Bu görevler yapımı zor olup zaman harcasa da karakterinize kalıcı yükseltmeler getirdiğinden tamamlanması neredeyse zorunlu olmasını söylemek pek de abartı olmaz. Ama endişelenmeyin. İşte size biyolog görevlerini yapmada yardımcı olarak birkaç bilgi:

30lvlda Biyolog Chaegirabdan aldığınız ilk görev sizden ona ork azı dişi getirmenizi ister. Vadideki siyah orklardan düşen azı dişlerinden 10 tane getirdikten sonra bizden Jinunggy'nin ruh taşını getirmemizi ister. Onu da getirdiğimiz zaman içinde değerli eşyaların bulunduğu kırmızı abanoz sandığı  ve karakterimize kalıcı olarak 10% hareket hızını almış oluruz.

40lvlda biyolog bizden 15 tane lanet kitabı ve tapınağın ruh taşını getirmemizi ister. Yine vadinin ortasında bulunan mistik işkenceci slotlarını temizleyerek yeterli lanet kitabını verdikten sonra aynı slotlardan ruh taşını çıkarıp biyologa verdiğimiz takdirde ihtişamlı abanoz sandık ve kalıcı olarak 5% saldırı hızı bizim olur.

50 lvlde ki görevimiz ise girişi ejderha vadisinin ortasında olan tapınağın sonunda bulunan şeytan kulesindeki şeytan slotlarından düşürmemiz gereken  15 şeytan hatırasını ona götürmemizi ve sagynin ruh taşını bulmamızı ister. Buradaki ödülümüz sarı abanoz sandık ve 60 savunma puanıdır.

60lvl görevimiz sohan dağındaki buz golemlerinden düşen buz toplarından 20 tanesini başarılı bir şekilde biyologa verip aurtumryunun ruh taşını teslim ettiğinizde parlak yeşil abanoz sandık ve 50 saldırı değeri karakterinize eklenir.

70lvl hayalet ormandaki slotlardan düşen zelkova dallarından 25 tane getirip gyimokun ruh taşını teslim edersek 11% hareket hızı, 10% alınan hasar azalması ve yeşil abanoz sandık elimize geçer.

80lvl görevinde devler diyarında bulunan devlerden düşen tuygis tabelasından 30 tane getirip tuygisin ruh taşını biyologa vermemiz gerekmektedir. Görevi tamamladığımızda 6% saldırı hızı ve mavi abanoz sandık karakterimize eklenirken verdiğimiz bütün hasar 10% olacak şekilde artar.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)