adscode
adscode

Metin2 Pvp Serverler de Görev Yapmak

Metin2 pvp serverler de görev yapmak isteyen oyuncular 5 farklı şekilde görev alabilme imkanlarına sahiptir .Öncelikle görevleri verenler NPC karakterlerdir.

Metin2 Pvp Serverler de Görev Yapmak
Türkiye'den Haberler

 Metin2 pvp serverler de görev yapmak isteyen oyuncular 5 farklı şekilde görev alabilme imkanlarına sahiptir .Öncelikle görevleri verenler NPC karakterlerdir. Bu karakterlerden alınan görevler tamamlandığında görevi tamamlayan oyuncuya yang, eşya ve EXP yani deneyim puanı verilir. Bunlara ekstra ödüller de eklenebilir veya çıkarılabilir. Her görev için aynı ödül verilmiyor .Öncelikle görevleri  ekranın sol tarafında bulunan parşömende bulunmaktadır. Bu parşömenden otomatik olarak görevleri alırsınız .Haritada bulunan NPC karakterlerin yanına gidip karakterlerden de görev alabilirsiniz. Diğer görev alma çeşitlerinde de tanıtım sitelerinde bulunan metin2 pvp serverler den öğrenmek isterseniz hemen siteye gidebilirsiniz :’’ http://pvp-serverlar.biz/  ‘’ . 

 

Pvp Serverler Oyununda Otomatik Olarak Verilen Görevler 

Pvp serverler oynarken bir tanıtım süreci başlar oyuna yeni başlayan oyuncular için oyunu tanıtmak adına belli başlı görevler verilir ve oyuncu böylelikle başlı başına olan NPC karakterlerini ve oyunu öğrenmiş olur. Örneğin pvp serverler h geldin görevinde : şehir bekçisine otomatik olarak gönderilir ardından köy gardiyanı gönderilir sonra satıcıya gönderilir satıcıdan bir tane kırmızı iksir alınır ve sonra köy gardiyanı tekrar dönülür. Bu görev tamamlandığı zaman oyuncuya 4 tane kırmızı iksir ve bir tane tahta kolye verilir. Böylelikle oyuncu oyunun dört ana karakterini de tanımış olur. Diğer ana karakterler için bir sonraki görevi yapması gerekecektir. 
 

 

Resim 

 

Pvp Serverler De Tüm eşyalar Bulunur mu ? 

Bahis ettiğimiz oyun metin2 olunca tüm eşyaların bulunması imkânsız olarak gözüküyor ancak bunu başaran siteler arasında www.pvp-serverlar.biz sitesinde mümkün olabilir. Çünkü bu kadar kaliteli bir sunucuya sahip olan neredeyse iki üç yıllık pvp serverler sahip olabilir.Bu tür pvp serverleri de nereden bulacağınızı biliyorsunuz. Bunun dışında popüler olan veya yeni açılmış olan pvp serverler böyle bir sunucuya sahip olmadığından dolayı tüm eşyaları göremeyebilirsiniz .Tüm etkinlikleri pvp serverler içerisin de göremeyebilirsiniz. Ancak önemli olan ne kadar eşya varsa pvp serverler içerisinde yer almaktadır. 


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)