adscode
adscode

Microsoft yönetimi hakkında yeni açıklamalar

Microsoft‘un Steve Ballmer’dan boşalan CEO koltuğunu doldurması için Satya Nadella seçilmeden önce oldukça kapsamlı bir arayış süreci yaşanmış ve bu süreçte Nadella’nın en büyük destekçisi Microsoft’un…

Microsoft yönetimi hakkında yeni açıklamalar
Bilim Teknoloji

Microsoft‘un Steve Ballmer’dan boşalan CEO koltuğunu doldurması için Satya Nadella seçilmeden önce oldukça kapsamlı bir arayış süreci yaşanmış ve bu süreçte Nadella’nın en büyük destekçisi Microsoft’un kurucusu Bill Gates olmuştu. Nadella nihayet bu yılın Şubat ayında Microsoft’un yeni CEO’su olarak resmi olarak duyuruldu ve aradan geçen aylarda kendisini kanıtlamasının ardından Microsoft’taki rolü hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Satya Nadella‘nın Microsoft’un yeni CEO’su olarak seçilmesinin ardından Bill Gates‘te firmada eskisinden daha aktif bir rol oynayacağını açıklamış ve firmada teknik danışman olarak görev almaya başlamıştı. Dün düzenlenen Code Conference’da konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Nadella, her ne kadar Gates firmada önemli bir rol üstleniyor olsa da Microsoft’u kendisinin yönettiğine dikkat çekti. Gates’in firmaya haftada sadece bir gün geldiğini ve o günün büyük bölümünü de çalışanlarla geçirdiğine vurgu yapan Nadella, Gates’in başarılarıyla kendilerine ilham verdiğini ama günün sonunda firmayı yönetenin kendisi olduğunu belirtti.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)