adscode
adscode

Milli Eğitim Bakanlığı, GESS Turkey için Tarsus Group ile protokol imzalıyor!

Eğitimde teknoloji kullanımına yönelik dünyada uygulamaya konulan en büyük ve kapsamlı eğitim hareketi FATİH projesini hayata geçiren T.C. Milli Eğitim Bakanlığı, imzalanacak protokol ile ünlü GESS (Küresel…

Milli Eğitim Bakanlığı, GESS Turkey için Tarsus Group ile protokol imzalıyor!
Eğitim
Amacı, dersliklerde verilen eğitimin kalitesini yükseltmek olan GESS Fuar ve Konferansları, Dubai, Endonezya ve Meksika’dan sonra şimdi de Türkiye’ye geliyor. Gelişen dijital içerikler ve yeni eğitim teknolojilerinin sergilendiği organizasyonda, aynı zamanda eğitmenlerin gündemdeki konulara ve farklı eğitim tekniklerine ilişkin donanımlarını artıran oturumlar gerçekleştiriliyor.

Londra merkezli Tarsus Group bünyesindeki İFO Fuarcılık ve F&E Group işbirliğinde İstanbul’da düzenlenecek GESS Turkey kapsamında, T.C. Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü ile bir protokol anlaşması imzalanacak.

İmza töreninde, T.C. Milli Eğitim Bakanlığı yetkilileri FATİH projesinde şu anda gelinen noktayı ve GESS Turkey’e destek verme nedenlerini aktarırken, Tarsus Group yöneticileri de fuarı İstanbul’a taşıma amaçları ile organizasyonun Türkiye ve bölgedeki eğitim sektörüne katacağı değerler hakkında bilgi verecek.

İmza töreni ve işbirliği bilgilendirme toplantısı 14 Aralık Çarşamba günü saat 10.00'da  WOW International Convention Center’da düzenlenecek 

 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)