adscode
adscode

Milli Eğitim Müdürlüğü, Arzu'nun isteği yerine getirildi

İzmir'de, doğuştan iki bacağı kısa olan ve diz kapağı bulunmadığı için elleriyle yürüyen 12 yaşındaki Arzu Özbek'in tek hayali olan okuma yazma isteği İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yerine…

Milli Eğitim Müdürlüğü, Arzu'nun isteği yerine getirildi
Eğitim
Arzu, İzmir Karabağlar Limontepe Seniye Hasan Saray İlkokuluna kaydedildi.

İzmir'de, doğuştan iki bacağı kısa olan ve diz kapağı bulunmadığı için elleriyle yürüyen 12 yaşındaki Arzu Özbek'in annesi geçirdiği hastalık sonucu 42 yaşında hayatını kaybetti. Annesinin vefat etmeden önceki son isteği Arzu'nun okuma ve yazma öğrenmesi oldu. Annesinin vasiyetini yerine getirmek için yetkililere çağrıda bulunan Arzu Özbek'e İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden cevap gecikmedi. Yaşanılan durum karşısında harekete geçen milli eğitim çalışanları Arzu Özbek'i İzmir'in Karabağlar ilçesindeki Limontepe Seniye Hasan Saray İlkokuluna kaydedildi.

Tüm ihtiyaçları karşılandı

Annesinin son isteğini yerine getiren 12 yaşındaki Arzu Özbek'in servis dahil tüm okul ihtiyaçları İzmir Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından karşılandı. Ayrıca İzmir Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İlker Eraslan, Arzu'nun İzmir'in Karabağlar İlçesi, Tırazlı Mahallesi'ndeki evine ziyaret etti.


Yeni Asya

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)