adscode
adscode

Minikler Don Kişot ile tanıştı

İstanbul Kültür Eğitim Kurumları, Avrupa Günü etkinliklerine hazırlık çerçevesinde Cervantes Enstitüsü ile ortak bir çalışmaya imza attı.

Minikler Don Kişot ile tanıştı
Okullardan Haberler
İstanbul Kültür Eğitim Kurumları, Avrupa Günü etkinliklerine hazırlık çerçevesinde Cervantes Enstitüsü ile ortak bir çalışmaya imza attı. Mayıs ayının ilk 10 günü içerisinde Avrupa Birliği ülkeleri ve aday ülkelerde kutlanan Avrupa Günü, Kültür2000 Koleji’nde de 15 seneden bu yana kutlanıyor. Seçilen Avrupa ülkesi tüm yönleriyle öğrencilere tanıtılıyor. 

Cervantes Enstitüsü ile yapılan ortak çalışmanın ilk etabında, Kültür Koleji ve Kültür2000 Koleji’nin 3-4-5 yaş grubu öğrencilerine İspanya tanıtıldı. Minik öğrenciler, ünlü yazar Cervantes ve romanlarının kahramanı Don Kişot ile tanıştı. Don Kişot hakkında soruları cevaplayıp, İspanyolca derslerinde şimdiye kadar öğrendikleri bilgilerin pratiğini yaptılar. İstanbul Cervantes Enstitüsü Müdürü Pablo Martin Asuero ve Kültürel Etkinlik Koordinatörü Miguel Grajales’in de desteklediği etkinlik, öğrencilerde yabancı dile yönelik sevgi ve ilgi uyandırmaya katkı sağlıyor.  

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)