adscode
adscode

Mobil Tv izle - Trt 1, Ntv, Halk Tv, Habertürk Tv

Yerel ve ulusal kanallar hayatımızın büyük bir bölümünü işgal etmeye devam ediyor.

Mobil Tv izle - Trt 1, Ntv, Halk Tv, Habertürk Tv
Türkiye'den Haberler

Yerel ve ulusal kanallar hayatımızın büyük bir bölümünü işgal etmeye devam ediyor. Günümüzün büyük bir kısmını televizyon izleyerek geçiren bir toplum olarak kanalların fazlalığı da elbette çok önemli bir durum. Bu kanallar arasında dikkati çekenlerden bazıları TRT 1, NTV, Halk Tv ve Habertürk Tv olarak söylenebilir.

Türkiye Radyo ve Televizyonu’nun 1. Kanalı olarak bilinen TRT 1, 31 Ocak 1968 yılından bu yana yayın hayatına devam etmektedir. Türkiye’nin en eski kanalı olan TRT 1’in ilk genel müdürü Adnan Öztrak olmuştur. Nuran Devres’in spikerliğini yaptığı program ile yayın hayatına adım atan kanal, 1984 yılında renkli yayın dönemine başladı. 2012 yılından bu yana HD yayına başlayan TRT 1, Bir Başka Gece programı ile bir dönem fırtına gibi esmeyi başardı. Birçok önemli programa da ev sahipliği yapmayı başaran TRT 1, Eurovision, Altın Kelebek Ödül Töreni, FIFA Dünya Kupası yayınları sayesinde en çok izlenen kanallardan biri olmayı başardı. Günümüzde de yayınladığı birbirinden başarılı dizileri ile dikkat çekmeye devam eden kanal, son günlerin en çok konuşulanları arasına girmeyi hak etti.          
Cavit Çağlar tarafından 1996 yılında kurulan NTV, Türkiye’nin ilk haber kanalı oldu. 1999 yılından itibaren Doğuş Yayın Grubu’na dahil olan  NTV canlı  tematik kanal döneminin öncüsü oldu. Ulusal haberlerin yanı sıra Uluslararası haberleri de kesintisiz olarak veren kanal, son dakika önemli gelişmeleri sıcağı sıcağına sunması ile de izleyiciyi toplamayı başardı. Sadece haber konusuyla kısıtlı kalmayan kanal ekonomi, kültür – sanat, yaşam ve spor konularında da izleyicinin beklentilerini karşıladı. 2004 yılından bu yana Avrupa’ya da yayın yapmaya devam eden NTV, 2013 yılından bu yana 16:9 formatında yayın yapmaktadır.

2005 yılında Deniz Baykal tarafından kurulan Halk Tv, Hakan Aygün yönetmenliğinde yayın hayatına devam etmektedir. Saat başı haber bülteni veren Halk Tv, “Halk için haber” sloganı ile yayın hayatına başladı. Digitürk, D-Smart, Türksat, Tivibu yayınlarının yanı sıra Turkcell Tv internet üzerinden de izlenebilmektedir.

Ciner Medya Grubu bünyesinde yayın hayatına devam eden Habertürk Tv, ilk olarak Ufuk Güldemir’in sahipliğinde yayına başladı. 23 Mart 1999 yılında kurulan kanal haber yayını üzerinedir. Ufuk Güldemir’in hayatını kaybetmesinin ardından 2007 yılında Ciner Meyda Grubu tarafından satın alındı. Suat Toktaş’ın genel yayın yönetmenliğini yaptığı haber kanalı, ulusal ve uluslararası haber konusunda deneyimli ekibi ile izleyiciye son dakika bilgilerini kesintisiz vermektedir. “Gücü özgürlüğünde” sloganı ile hayata merhaba diyen Habertürk Tv, şu anda “Haber Denince Habertürk” sloganı ile yayın hayatına devam etmektedir. Kanalın en çok izlenen programları Teke Tek, Tarihin Arka Odası, Söz Sende ve Öteki Gündem olarak bilinmektedir. Habertürk TV, 16 Haziran 2013 yılından bu yana 16:9 formatında yayınlanmaya devam etmektedir. Kanal 18 Eylül 2014 tarihinden bu yana HD yayında yapmaktadır. 

Bu kanalları televizyon ve internetin yanı sıra mobil tv üzerinden de kesintisiz izleyebilirsiniz.
 
Daha fazlası için: https://www.canlitvizle.io/

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)