adscode
adscode

"Mutlu Öğrencilerin Krallığı"

Çevre Koleji Yabancı Diller Bölümü'nün geleneksel olarak düzenlediği 12. Uluslararası İngilizce Dil Eğitimi Konferansı ELT 2016, 27 Şubat Cumartesi günü Çevre Koleji Erenköy Kampüsü'nde gerçekleşiyor.…

"Mutlu Öğrencilerin Krallığı"
Özel Okullar
Konferansın bu yılki teması: "Mutlu Öğrencilerin Krallığı"

Anaokulundan liseye kadar her kademede ileri düzeyde İngilizce eğitimi veren Çevre Kolejinin öğrencileri “Cambridge ve Trinty” gibi uluslararası geçerliliğe sahip sınavlarda %100 başarı oranına sahip. Çevre Kolejinden mezun olan öğrencilerin, yabancı dille eğitim yapan üniversitelerin hazırlık bölümün atlama oranı ise %100.

Öğrencilerin hem başarılı hem mutlu olduğu ve tam öğrenmenin gerçekleştiği bir eğitim sisteminin hayal olmadığı fikrinden yola çıkan Çevre Koleji, öğretmenlerin öğrencilerine, dünyaya farklı açılardan bakmak ve motivasyonlarını en üst düzeye çıkarmak konusunda rehber olmaları gerektiğinin altını çiziyor.

Bu amaçlar doğrultusunda düzenlenen konferansta, öğretmenlerin mutlu ve hedef odaklı öğrenciler yetiştirmek için kullandığı yaratıcı metotlar üzerinde durulacak.  

Dr. ÖZGÜR BOLAT, Dünyaca ünlü yazar ve eğitmenler MICHAEL TOMLINSEN, Dr. LUKE PRODROMOU ve DAVID GIBSON’ın konuşmacı olarak katıldığı Çevre Koleji ELT 2016’nın biletleri, Türkiye’nin her yerinden İngilizce öğretmenlerinin yoğun bir ilgi göstermesi sonucu konferansa haftalar kala tükenmiş durumda.

Oxford University Press, Macmillan Education ve Cambridge University Press’in ana sponsor olduğu  Çevre Koleji “ELT 2016” 27 Şubat Cumartesi saat 09.30–16.00 arasında Çevre Koleji Erenköy Kampüsünde gerçekleştirilecektir.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)